William G Bonin


Karen Jones, áldozat:
Tizenegy nap átment és még két nőstényt találtak lövéseknek egy hasonló divatban. Először néhány számla szerint épp június 23-i hajnal előtt valaki felfedezte a prostituáltnak, Karen Jonesnak, a testét, 24, Franklin Avenue-n. Ő Michael Newton szerint egy kicsi kaliberpisztollyal a fejben levő lövés volt, és kirakott egy Burbank steakhouse mögött* (a másik számlák mondják a Burbank stúdiókat).
Exxie Wilson, áldozat:
Nem vágyakozik, körülbelül 7:15 A.M., egy nő fejetlen teste hitt hogy benne legyen, húsz volt felfedezett akt egy acélszemétláda mellett, 1980. június 23-án jelentést tett a Los Angeles Times-ban (a történet szintén mutatta, hogy Karen Jonest ezután a nő után megtalálták, nem azelőtt). A láda egy Studio City Sizzler étterem hátsó részénél volt a Californiai Los Angelesben. Al Gastaldo őrmester elérte, hogy egy kivonat magyarázzon, mivel a papír és az incidens épp egy olyan bombafenyegetésnek az értesítései alatt, ami evakuált egy brit repülőgépet, emeltek fel egy bekezdést és egy földrengés Kalifornia Riverside területében. Az áldozatot hamarosan szintén húsz éves Exxie Wilsonként azonosították egy prostituált-és Karen Jones egy barátja. A terület egy alapos keresése elromlott hogy hajtsa fel a hiányzó fejét. Nekik nem voltak előnyeik azzal kapcsolatban, hogy a gyilkos ki volt.

Akkor június 27-ének a reggelén Jonathan Caravello 1:00 körül lement a sikátoron a lakása közelében A.M. megpróbálta parkolni az autóját, ellenállással találkozott, és meglátott egy olyan díszes fából készült dobozt, ami úgy nézett ki, mint valami fajta kincsesláda. Ennek volt egy túlméretezett fedele. Reménység, akit talált valami értékesnek, átment erre. A fa része összetört a külsőn, mintha valaki ütötte volna azt vagy dobta volna azt. Ferdeség több mint, ő unlatched a fémkapocs és emelte a fedelet. A belső egy kevés közönséges anyag volt, de ez valami furcsától bűzlött. Miközben turkált az anyagon túl, kapta az élete meglepetését. Bölcsőben ringatott néhány eldobott farmerben és egy pólóban volt egy emberi fej. Tudta látni, hogy ez a személy női és barna volt, és a szája kissé nyitott volt, de nem tartott szünetet egy közelibb pillantásért. Nem volt nehéz látni, hogy ez nem volt Hollywood kellék. Caravello futott a nyitott dobozból a lakásába hogy hívja a rendőrséget.

A fej, ami figyelemre méltóan fázott a külső levegőnél, látszólag fagyott azután mosott volt. Ez Exxie Wilsonnal hamarosan kapcsolódott a vágott jelzéseken keresztül.

Raven Automatic gun, police evidence
Rabolj el gépágyút, felügyelj bizonyítékot

Megvizsgáltuk a testet és a nyakat, James Kono a vizsgálat segédfőnöke elmondta az Associated Pressnek, és a sebek minden összeillik.

A fejet és testet hozzávetőleg helyezték nyolc blokk félre. A koponyában volt egy .25 kaliberes rézből készült-jacketed golyó. A ballisztikaelemzés megállapította, hogy ez valószínű volt egy automatikus ismert Ravenként, és az a golyó, ami megölte Exxie-t, ugyanattól a fegyverről, ami megölte a mostohanővéreket, volt. Az a golyó, ami megölte Karen Jonest, is. Nekik volt egy sorozatgyilkosuk, egy, aki látszólag tett két gyilkosságot egy időnél.

A rendőrség tartott egy sajtótájékoztatót a Parker Center Los Angeles Police Departmentben, ahol Lt. Ron Lewist idézték a Los Angeles Times-ban mondásként, hogy Wilson és Jones a stricijükkel csak két héttel korábban odajöttek a városhoz, és mindkettő az Arkansas-i Little Rockból volt. Jonest körülbelül három mérföldnek találták attól, hogy Wilsont hol rakták ki, és két mérföld attól, hogy a mostohanővérek hol voltak, alapul. A strici, ki haladt el a név mellett Albright, kérdezték de nem találták gyanúsítottnak.

Valójában, nekik nem voltak gyanúsítottjaik ezért a négy gyilkosságért és ráadásul nem csinálnának egy nyilvános bejelentést az őket összekapcsolták. Jones azt mondta, hogy nem szerette volna kompromittálni a vizsgálatot spekulációkkal. Azt mondta, hogy ez valószínű volt, hogy Wilson fejét abba a sikátorba, aminek csak néhány órát ezelőtt találtak, tették, az volt, hogy a sajtó melyiket vitte el, hogy gondoljon arra, hogy a gyilkosa néhány napon keresztül vele tartotta a fejet. Jones ragaszkodott hozzá, hogy a konferencia céljának nem szabadott bizonyítékot megvitatnia de nem szabadott segítséget a nyilvánosságtól kérnie. Különösen arra akart ösztönözni néhány névtelen hívót, aki korán rendőrséggel lépett kapcsolatba a vizsgálatban, hogy kiáltson megint. Riportereket kért meg, hogy nyomtassák ki, hogy a neveiket és információjukat tartanák bizalmas.

Lawrence Bittaker, Ray Norris and William Bonin
Lawrence Bittaker, sugár Norris és William Bonin

A gyilkossági arány az Angelek Cityjében abban az évben elért egy csúcsot, az elmúlt több év folyamán általában véve volt a sorozatgyilkosok száma, és emberek nevezték a várost a World Murder Capitaljának. A nagy hőség-hullám csak súlyosbította az erőszakot. Miközben unokatestvéreket ölt meg, a Hillside Stranglersöt 1977-78-tól letartóztatták egy sor gyilkosságért; Lawrence Bittaker és Ray Norris csapatgyilkosok meggyilkoltak legalább öt 1979-es fiatal nőt és kínozták őt; egy ismeretlen gyilkos szerencsétlen embereket célzott meg Skid Row-n; és 1972 óta valaki kirakott több mint negyven fiatalembert és megölte őt az autópályák mentén a várostól délre. Az elsődleges gyanúsított William Bonin volt. Volt több másik gyilkos, aki azonosítatlan maradt, és általában véve, és most a rendőrségnek látszólag ott volt valaki új gondolkozzon. A területi emberöléserőforrásokat nyújtották a határra.

Ez volt nem sokkal kígyóvadászok előtt a Golden State Freewaytől északra megtalálta egy ötödik áldozat bebalzsamozott maradványait. Őt elrejtették egy öreg matrac alatt és gyorsan összekapcsolták a sorozatba, ami szerzett egy nevet a hírekben, a Sunset Strip Murders. Csak a pirosas-szőke haja volt látható azokhoz, akik megtalálták őt. A bírósági orvosszakértő azt hitte róla, hogy a 17 és 25 évesek között van miközben hozzáteszi, hogy ő körülbelül öt láb hosszúságú volt,-hét. A gyomra úgy tűnt, hogy hasítják Jennifer Furio szerint kinyílik Team Killersben, és őt egy kicsi kaliberpisztollyal háromszor lelőtték. Ő legalább három hetet halott volt miközben öt sorozatában lévő sorban helyezte őt először. Ott volt most fél, hogy több áldozat tudott lenni vadonokban azt még nem találták meg.