Andrew Cunanan


Ez széles körben jelentett volt, hogy Andrew Phillip Cunanan elkezdett egy országok közötti utat- fordított- ölő roham 1997. április 25-én.

Sajnos, van tipikus az ügyek kedvelik ezt, a médiák a tudósítás módszerei távoztak túl gyakran a részletek közül sokon, amit követő gyilkossági gyanúsítottakban tekintettek lényegesnek, kívül -- leginkább különösen a bizalmas tények, amik körülveszik ezeknek az embereknek a visszataszítóan véres halálait. Hónapokkal később ez a homocide*()információ lassan elkezd fókuszba kerülni.

Ahogy lent látni fogsz, ebből meglehetősen nehéz megtudni ellenőrizhető tényeket a tudósítások annyira sok óta ellentétes történeteket adnak. Látszólag a rövidség és olvasó érdekében védelem, a források hatalmas többsége rugalmasság csak az legrövidebb leírások a gyilkosságokat illetően. Azt hiszem, hogy a nyilvánosságnak kapnia kellene az egész történetet, hogy mindenki tudja csinálni ezeknek a tragikus incidenseknek egy tisztább elemzését és az az ember, aki állítólag eljátszotta őket. 

Jeffrey TrailJeffrey nyom
1997. április 27-e

A szomszédok az épületben hallottak hangos hangokat, egy érvet, valamit Getről a baszás kint,... Húzódik dühösen egy 25 közötti szeghúzó kalapáccsal megverték és 30-szor, javarészt a fején és arcán. Kezdetben felszerelt egy vad védelmet. Az órája még mindig du. 9:55-kor fagyott volt, az időrendőrök azt hiszik, hogy felhúzta a karjait a támadás ellen. ... A rendőrök tudják, hogy a kalapács egy nyitott szerszámos dobozból származott a lakásban. Azt spontán meg kellett ragadni miközben arra gondolt, hogy nem volt előre megfontolt dolog, hogy Trail ölt. ... Cunanan akkor arra használhatta a fegyvert, hogy adagba kényszerítse Madsont ő összegöngyölíti a teljesen felruházott holttestet egy nagy nappali szoba-pokrócba. Szintén azt hiszik, hogy volt egy terv, hogy megszabaduljanak a pokróctól, de az soha nem érte el, hogy átmenjen. Helyette a következő két nap többségéért Madson és Cunanan a testtel kilyukasztottak maradtak ott fent. Erőfeszítéseket nem késztettek arra, hogy takarítsák össze az iszonyatos rendetlenséget. ... Április 29-én a rendőrség belépett a lakásba és a testet és a kutyát belsőnek találta ... magához tért volt Cunanan katonai vászonzsákja és véres Levisból egy egyetlen pár (38 hüvelykes derék). [Franciaország, Out]

Belső, amit találtak üres kézi lőfegyverpisztolytáskának és doboznak .40 kaliberes Golden Saber golyók. Tíz golyó eltűnt volt.

Cunanan talán megragad egy kalapácsot a nyitott piros szerszámosládából, amit később az étkező-asztalon találtak, csak néhány láb az ajtóról. Leng. Az verj be vágásokat Trail bal oldali alkarjába legalább háromszor, ahogy elhajlítja az ütéseket. ... Madson ajtaja nyitva van. Cunanan leng és mellémegy miközben az ajtó mellett hagy egy félhold alakú horpadást a falban. Legalább egy ütés csatlakozik Trail koponyájához. Trail véréből egy egyetlen csepp közvetlenül a termen keresztül repül és üti a falat. Agyi dolog üti az ajtó belső keretét. Az ajtó reteszt csap be. Nyom épp az ajtóban vert testgyűrődéseket egy keleti-stílus-pokrócra. A Cunanan görnyedések a haldoklása fölött barátságot kötnek, eső ütés ütés után a fején levő ütés után. Mindenben Trailt 27-szer ütik.

Cunanant beborítják vérrel, - - az arcával, a fehér Banana Republic pólójával és a kék baseball sapkájával. ... A testet Trail levéltárcájával, amit még mindig beraktak a hátsó zsebébe és a személyhívójába, amit nyírtak az övére, összetekerik a pokrócban. Ez húzott 10 lábat a keményfapadlón és bal oldalon keresztül Madson barna bőrkanapéja mögött. Két tekercs egy hat-csomag Brawny papírtörölközőket használnak arra, hogy feltöröljék a vér egy részét, vagy törülközők és egy haditengerész-póló, ami egyforma az egy Traillal, kikopik a kék-fehér kockás flanelinge alatt. A tételeket Trail törött órájával, egy aranygyűrűvel és a kalapáccsal egyetemben beletömik egy műanyag húzózsinórzsákba. Cunanan Trail vérében hagy csupasz lábnyomokat. De mancsnyomatokat nem hagynak a vérben, és senki nem hall miközben ugat. Kérgeket nyomtat mindennél. Ha Prints nincs ott, ez kétséges, hogy Madson bármelyik.

David MadsonDavid Madson
1997. május 2-a

David Madsont 50 mérföldre innen lelőtték egy Minnesotai tó közelében. Egy golyó átszúrja a hátát és egy másik legelte az arcát. De az, ami megölte őt, közelről belépett a szemén keresztül és átment kitisztul a fején keresztül. Egy küzdelem jele nem volt. [Franciaország]

A Chisago megyei boncolásjelentés azt mondta, hogy Madsont háromszor lelőtték East Rush Lake partja mentén, egy in az egyszer hátrál az arcban és egyszer a fej oldalában. Az építésznek szintén védekező sebei voltak az ujjain. A golyósebek közül mindegyik ugyanattól volt.a 40 kaliberes kézi lőfegyver később megölte Reese-t, egy New Jerseyi temetőházfelügyelőt, és Versace-t.

...[T]wo halász felfedezte Madson testét East Rush Lake füves partján 40-ről mérföldeket Minneapolis Madsonből lőttek le háromszor egy 10 mm félautomatikus, és a piros Jeep Cherokeéje eltűnt volt.

Neki hármat lőttek keresztül időzíti -- a lapockák között a jobb arc és a jobb szemen keresztül -- egy .40 kaliberes kézi lőfegyver. A testét magas gyomokba és bal oldalba húzták a víz éle közelében. Az a test a bomlás kevés jelét mutatta, nyomozóknak javasol az Madson Cunanannel jelentős időt költött, mielőtt őt egykor megölték késői csütörtöki és korai szombat reggel között. ... Dr. Lindsey Thomas, aki végrehajtotta Madson boncolását, azt mondta, hogy egy olyan teszt, ami megállapította, hogy a kálium kiegyenlítődik Madson szemfolyadékában, mutatkozik őt valószínűleg négy-hat napot megölték, mielőtt a testét megtalálták. ... Pénteken Cunanan és Madson több jelentett észlelése volt: vezetés észak Interstate Hwy 35, evő sajtburgerek és ivósör egy Rush City bárban. Semelyiket nem erősítették meg. Thomas azt mondta, hogy azt találta, hogy étel Madsonben nem gyomor; egy bőséges étkezés három-hat órát venne igénybe hogy teljesen emésztődjön. Azok a dolgok, amiket kapcsoltak a káliumteszthez, valószínűtlenné teszik azt, mondta az Madson ette azt az étkezést vagy pénteken még mindig élő volt. ... Egy kísérletben, hogy előmozdítsák keskeny Madsont, van a halálnak, Chisago megyének, az ideje hivatalnokok bérelt egy törvényszéki entomologist tanulmánylégylárvákba, amiket Madsonben találtak, van száj. A Madson család azt mondta, hogy azoknak a teszteknek az előzetes eredményeire számítanak hamarosan. De Thomas azt mondta, hogy ez majdnem lehetetlen bármilyen onetest számára* a halál hajszálpontos idejére.

Lee MiglinLee Miglin, 72
1997. május 4-e

Azt annak vélik Cunanan sportot vett be az kínozó Miglin. Becsomagolta a fejét fedőszalagba miközben kicsi lyukakból indult el légzésre. Az ember mellkasába borított egy pár metszőollót és Krisztusnál hasította a torkát egy kertész meghajlásfűrészével, - - egy rosszabb halált, volt az, hogy Miglin hogyan van, a 96 éves anya leírta azt.

...Miglin teste, amit becsomagoltak vezetékbe, szalagot térrel, amit annyira az orránál hagytak, amit lélegezhetne, találtak egy autó alatt az Aranyparti otthona garázsában. A gyilkosa metszőollóval döfte meg őt, azután egy kertészfűrésszel fűrészelt a torkán keresztül. A gyilkos szintén majszolt egy kevés sonkán és egy almán, azután meglógott Miglin zöldjével 1994 Lexus.

A rendőrség felfedezte Miglin ...at testét kevesebb, amit részben beborítottak papírral vagy másik törmelékkel egy különálló garázs hátsó részében az otthona mögött az East Scott Streeten, korai vasárnapi. ... Korán a jelentések felvetették, hogy Marilyn Miglin rendőrséget hívott, miután felfedezni egy olyan fegyvert, ami nem volt a családé a párban, három emeletes otthon, és keresi azt, hogy képtelen, hogy lokalizálja a férjét. A rendőrség mindazonáltal megtagadta, hogy megmondja pontosan, hogy mi sarkallta azt a vasárnap reggeli vészhelyzeti hívást, ami de. 8 órai There után egykor hozta őket a háznak, felfedezték, hogy az áldozat a torkával talán csapkodott egy kertészeszköz által, amit a garázsban találtak, rendőrségi források szerint ki becsülte azt Miglint szombati délutáni és vasárnapi reggel között ölték meg. Az arcát becsomagolták egy műanyag táskába, amit fedőszalaggal rögzítettek a nyaka körül, a lábait látszólag összekötötték és a teste bal oldali felét begyűrték egy autónak az elülső vége alatt, amit parkoltak a garázsban.

Valaki egy kertészfűrésszel vágta a torkát. Valaki kertésznyírógépekkel szúrta fel a mellkasát jónéhányszor. Valaki becsomagolta a fejét fedőszalaggal, - - két légzőlyukat, amit az orrlyukaknál hagytak. Valaki a saját autójával több mint ötször futtatta őt, egy zöld 1994 Lexus. Az valaki Cunanan, mondják a rendőrök.

Az első igazságszolgáltatás felróni, hogy Cunanan gyilkossággal csütörtökön bezárta az ügyét és kibocsátott egy nyomozó fájlt... A fájl szintén tartalmazza a boncolásjelentést Miglinről, egy Chicago ingatlanfejlesztőről,, amit elhittek hogy Cunanan harmadik áldozata legyen. Ez dokumentál 49 Miglinnek, köztük 19 ütésnek a fejére és arcnak okozott, különálló kárt. Mindaz demonstrálja azt a haragot, amit Cunanannek akkor tapasztalnia kellett, megölte Mr. Miglint, mondta Reuter.

Miglint egy csavarhúzóval kétszer megdöfték a szíven keresztül. A fejét majdnem egy kerti fűrésszel levágták. Minden bordát látszólag törtek, miután őt elgázolta egy autó a garázsban. A nemrég kibocsátott rendőrségi fájlok Miami Beachből mutatják, hogy Miglin szombaton délig már halott volt...

William ReeseWilliam Reese, 45
1997. május 9-e

Ilyen dráma nem volt William Reese házfelügyelő lövöldözésében, 45 egy Pennsville-ben levő elszigetelt nemzeti cemetaryben*() N.J. [Franciaország, Out]

Az állampark-alkalmazottak azt mondták rendőrségnek és a FBI-nak, hogy látták, hogy egy embert, aki több órával William Reese, a temető házfelügyelője előtt, május 9-ének a délutánján beleteszi a parkba, Cunanan leírását, ami fekszik a füvön, meggyilkoltak az irodájában. A távoli, öt acre területű temető majdnem nincs forgalom mert a sírjai többsége testeket tart a Civil War korszakból... Cunanan nézhette Reese-t, mert ez megjelenik az a házfelügyelő éppen akkor munkát fejezett be őt meggyilkolták. A nyomozók azt mondták, hogy őt ugyanattól ölték meg egy lövéssel a fejbe 10 mm félautomatikus megölte Madsont

Egykor 4:30 és 6:15 p.m, Cunanan között William Reese a Finn alagsori lépcsői hosszában meneteltetett temetőházfelügyelő Point National Cemetery iroda és a kezeibe és térdeire erőltette őt. Egyszer lelőtte őt a fej hátán keresztül. A golyó, egy .40 kaliberes Golden Saber üres pont, volt ugyanaz a fajta az megölte Madsont.

Gianni VersaceGianni Versace, 
1997. július 15-e

A házba való visszatérésén, csak ahogy kinyitotta a díszes kovácsoltvas-kaput, Versace-t egy fehér által hirtelen megközelítették a mid-20s. Néhány tanú leírta egy támadás-stílus-gyilkosságnak, hogy a támadó melyikbe szivattyúzott egy golyót Versace fejébe hátulról, azután egy másik a földre esett. De két másik tanú, akit később kérdeztek FBI ügynökök, azt mondta TIME-NAK, hogy első Versace úgy tűnt, hogy a támadójával röviden küzd egy zsák fölött. ... Az ágyúzás hangjánál időközben Versace társa, D'Amico száguldott a ház belseje-ből hogy a tervezőt arcnak találja, fent az a saját vére terjesztő medencéjében levő járdán. A Miami Egyetem Jackson Memorial Hospitaljénél a doktorok holtan kijelentették őt. A ballisztikatesztek később azt találták, hogy az a fegyver, ami megölte Versace-t, volt ugyanaz egy, ami annak volt, megölt a korábbi áldozatok közül kettőt. "

Épp de. 9 óra előtt egy fegyveres felsétált Versace mögött, ahogy megpróbálta kinyitni az elülső kapuját. A fegyveres eltüzelt két golyót a tervező fejének a hátába, azután menekült. Versace, akit halálosan megsebesítettek, rengeteg vérben feküdt a járdán. A napszemüvege, szandáljai és levéltárcája feküdtek érintetlen az oldalánál. az ...shell burkolatok, amiket Versace teste közelében találtak, hasonlóak voltak azokhoz, akiket egy másiknak a színhelyénél, amivel ölő Cunanant gyanúsítják, találtak elkövető Minnesotában.

Gianni Versace láthatta a gyilkosát, mert csak két golyó közül az egyik, amit eltüzeltek a tervezőbe, lépett be a feje hátáról az elmúlt hónapban, jelentette Fort Lauderdale Sun-Sentinelje. Egy az kettő .azok a 40 kaliberes golyók, amik megölték Versace-t, beléptek a bal arcán keresztül és nem hátán keresztül menj, ahogy elseje gondolkodott. A golyót valószínűleg eltüzelték egy fegyverről szorongott Versace arca ellen az újság a Dade County Medical Examiner Hivatalából származó csütörtöki, idéző információt jelentett.

A céllövő kétszer tüzelt miközben egyszer ütötte az áldozatot, központjában szállj szembe az orra jobb oldalán, és egyszer bal oldalában szerelmeskedj épp a bal fül alatt egy rendőrségi jelentés szerint. A nyaklövés volt keresztül és keresztül. Az áldozatot kezdetben megtalálták összegyűrt a földön több vagy kevesebb a jobb oldalán oldalra áll.

A golyó belépett épp Versace szája fölött és balra az övé szaglászik miközben elhagy egy tátongó sebet. ... Először a doktorok, rendőrség és tanúk a benyomás alatt, hogy Versace arci sérülése egy kilépési seb volt, voltak. Odaszáguldott a Ryder Trauma Centerhez Jackson Memorial Hospitalnél, holtan határozott volt és azt bejelentette kórházi személyzet, akit neki a fej hátsó részén kétszer lőttek. De a boncolás mutatkozott a kárt tette egy golyó belépése. Az elcsúfító az áldozatai arcai volt egy Cunanan védjegy, és egy, amit sok sorozatgyilkos alkalmaz visszavonult FBI ügynök szerint, Peter Smerick. Ez egy dehumanize-ba* vezető út az áldozatok és ez szintén mutat egy haraggal teli, dühös gyilkosságot, mondta Smerick, egy egykori profilelemző a FBI-nak. Cunanan első áldozata, Jeffrey Trail, egy korábbi legjobb barát, halálba és bal oldalra volt bludgened* felismerhetetlen. A második áldozata, korábbi szerető David Madson, lelőtték a fejben, amit összegöngyölítettek egy szőnyegbe, az arca, amit teljesen befedtek. A harmadik áldozatnak, Lee Miglin Chicago üzletembernek, volt a feje, amit úgy felvettek, egy múmia.

Egy tanú, Evan Gray Gertz, mondta azt rendőrségnek, hogy Cunanan látszólag azon a reggelen Versace-nek várt miközben keresztül ült a fűben Ocean Drive strandoldalán, az udvarházból. Gertz azt mondta, hogy Cunanan keresztezte az utcát a lakhelybe, ahogy az áldozata közeledett. Gertz nem látta a lövöldözést, de emlékezett, hogy Cunanan nem sétált mindkét kar egy természetes lengésével . a jobb karja teljesen kiterjesztett és mozdulatlan volt az oldalánál. A másik tanúk, akiket szedtek a történet hosszában miközben azt mondták, hogy Cunanan felgyorsította a lépéseket hogy érje el Versace-t, és épp a tervező után rúgtak ki, a zárba tették a kulcsát.

     "I felismerte, hogy ez Versace volt de én nem voltam biztos, mert őt öltöztették nagyon alkalmi. ... Egy keveset sétált gyorsabb egy normális lépésnél. ... Néztem [Versace] és a lábairól, a szandáljaiból és a szemeiig; amikor láttam, hogy ez ő volt, látta, hogy felismertem őt, rám mosolygott. Mosolyogtam. Irányokat változtatott meg. Átlósan elmozdult miközben ment a villája lépései irányába. Abban a pillanatban láttam egy személyt, egy fickó, nagyon közel a villasétára ki lépett be tizenegyedikétől már... Azt gondoltam, hogy ez Gianni Versace csodálói közül az egyik vagy valaki volt, aki ismerte őt, mert felgyorsult hogy érje el Versace-t. Abban a pillanatban megfordultam hogy Versace-re nézzek, egy utolsó idő. A fickó már elérte Versace-t a lépéseken. Ez volt mihelyst terjedt a hátáról, a karjával meghegyezte a fegyverét nagyon kinyújtózott ahogy Versace helyező vagy megerőltető volt hogy a zárba tegye a kulcsát...
     "He ráadásul nem fordulhatna meg. És a gyilkos a vállai mögött volt. ... Emlékszem, hogy Versace nem fordulhatna. Ez itt volt és őt eltorlaszolták de ez volt hátulról ez talán ez a pont volt egyenesen itt... megható volt. [A második lövés volt] közvetlenül egyenesen elseje után. Kettő lövéseket szárít meg. Füst nem volt. Nem volt semmi. Ez egy pontos lövés volt.
     "The gyilkos jött, hátrafelé sétált a lépésekről. Lent az utcára tette a fegyverét abban a zsákban, ami nyitva volt és ő volt, amit folytattak az útján, mintha semmi nem történt volna. Nagyon nyugodt. Neki volt egy Donald totyogása, annyira kedvel [...with a lábai, amik kifelé mutatnak,].
Az      "Some emberek kijöttek a házból... Ő majdnem a vég irányába volt félútra levő az utca hosszában az üres sok. Mert nagyon lassan sétált... Látták, ami történt. És a szőke fickó megkérdezte, hogy ki tette azt... és mondtam, az a fickó ott. A szőke fickó... elkezdett rögtön futni. , Azután Versace-re néztem, a vér elkezdett kijönni. Fickók sírtak. , Azután láttam, hogy a szőke fickó visszatért.
     "I csak látta, hogy a jobb karjának és neki ott volt a fehér, hogy vedlik, nincs semmi furcsa... ez barna lett volna... Neki nem volt valakinek egy testalkata, aki sportos volt, neki volt egy normális testalkata. Egy fekete basetball*()sapka. Hordott lent a szemei fölött. Ráadásul nem láttam az orrát... ő tiszta-vágott volt. Neki ráadásul nem volt egy szakálla... Egy pólót viselt... mint egy kosárlabda játékosok... rövid nadrág... szandálok ... [5'6?] Egy kicsit magasabb [5'7, 5'8?] Igen, kicsit magasabb... Éppen tudom, hogy egy zsákba tette a fegyvert, de ez ez egy hátizsák vagy egy zsák volt itt, nem tudom... [A fegyver volt] fekete... ez nem volt ragyogó... derékszögű. Azt gondoltam, hogy ez egy vicc vagy egy játék volt. A lövések elég közel jöttek... Így: Tatt, a tatt, this....No vér, kijött a fejéből, nincs semmi..., Az az, hogy miért nem hihetném azt, hogy ez valami volt.

Andrew CunananAndrew Phillip Cunanan, 
1997. július 23-a

Fent a fő hálószobában egy embert, aki egyetlen bokszolósortokat hord, hamis arcnak találtak fent az ágyon. A gyomrán, egy .40 kaliberes fegyver. Az embernek volt az, ami nézett, mint egy hét van a szakáll növekedése. Lelőtte magát a szájban.

A teste feküdt élettelen a lakóhajóban, a revolver az ágyéka által. Ami az arcát illet egy forrás mondta azt, hogy ez még mindig elviselt egy hasonlatosságot a fotókhoz a körözött posztereiben. [Chua-Eoan, idő]

CSAPJ AGYON olyan csapattageket, akik megrohamozták azt a lakóhajót, amit szerdán késő talált Cunanan testének az ágyon az emeleti fő hálószobában, mondta a nyilatkozat. A vér nagy összegeit látták, ahogy a gyanúsított füleiből, szájáról és orráról származtak és ő egy .40 kaliberes félautomata kézi lőfegyver, ami fekszik az ágyékán. A Dade County Medical Examiner Department azt mondta, hogy Cunanan lelőtte magát a szájban.

A véres kötések, pamutfelmosórongyok, gézírótömbök és penicillinpirulák a tételek között, amiket a lakóhajón találtak Miami Beachben, voltak, ahol Cunanan egy lövéssel befejezte az életét a július 23-i fejbe. azt hiszem, hogy neki volt egy sebe a gyomrán, és kezelte magát az orvosi ellátásokkal, amiket a fedélzeten megtaláltak, Anne Figueiras, szóvivőnő a FBI Miami irodájáért, amit ma mondtak. Azt mondta, hogy nem tudta mikor, hol vagy hogyan Cunanan elszenvedte a sérülést. A seb Cunanan köldöke közelében úgy tűnt, hogy esetleg egy ideig aggasztja őt, mielőtt állítólag július 15-én megölte Gianni Versace-t, Fort Lauderdale Sun-Sentinelje jelentést tett...

Fort Lauderdale Sun-Sentinelje jelentette a csütörtöki kiadásokban, hogy azt a doktort, aki végrehajtotta a boncolást, megzavarta a seb és képtelen tűhegybe, ahogyan ez történt, kivesz mondani azt ez úgy tűnt, hogy két hetes. Cunanan nyolc napot megölte magát, miután Versace-t megölték. A tökéletesen kerek, sekély szúrásseb, ami fényes piros volt és úgy tűnt, hogy fertőzött volt, a gyanúsított gyilkos köldöke alatt volt, egy forrás volt az, akit nem azonosítottak, mondta az újságot.