Fred és Rosemary West


Az a pár, aki együtt öl, együtt marad. Egy bitklisé, de hogyan tudsz ellen állni egy olyan tökéletes frázisnak hogy tökéletesen írd le a legtöbbet, ravasz valaha párosodik hogy tüntesse ki a bolygót, Földet. Szintén alkalmazható az a pár, volna, akit az együtt erőszakol meg, marad együtt az a pár, aki együtt zaklatja a gyerekeiket, együtt marad, és természetesen az valaha népszerű az a pár, aki fiatal nőket fektet be az alagsorba, sado-masochistic Pagan rítusokat hajt végre rajtuk, eltávolítja a lábujjcsontokat és eladja őket egy helyi boszorkánytanyának, azután együtt ássa el a testet a kertben, együtt marad.
Fred és Rosemary mindkettőt kihasználták gyerekekként. Rosemary 14 évesen trükköket fordított, úgyhogy a szexuálisan sértő apjától távol vehetne egy jegyet. Mire Fred 14 éves volt, ő Rosemarynél kicsit lazább volt a seggben. Fred szülei egy elég szexuális hangterelő lemezként használták őt miközben új játékokat és technikákat próbáltak ki a fiatal legényen mielőtt elkövették őket a saját szexuális menüjükbe.

Rosemary nem volt Fred első felesége. Az első felesége egy prostituált, elnevezett Rena, volt, akivel 1967-ben összeházasodott. A nászútjuknak, néhány magának való brit vasúti jegyen levő Fred splurgednek*() és az új menyasszonyának. Az út mentén Gloucester és Glasgow között összetalálkoztak Ann McFalllal, egy 18 éves Scot az, akit Fred ágyba csábított. A hármas utazott Wales és Skócia között néhány hónapra gyakorol miközben helyi városokban áll meg hogy szállodákban cselekedjen szexi dolgokat.
Végül Ann terhes lett. Frednek terhes nőknek volt egy dolga, és tovább baszta meg őt még hét hónapon keresztül a prostituáltfeleségével, aki terhes volt szintén, egyetemben. De amint Ann belépett a harmadik trimeszterébe, Fred nem tudta csúsztatni őt az félrevezet anélkül, hogy ártana a babának. Tehát megölte Annt és egy mezőn ásta el őt a gyerekkorotthona közelében.

Amikor Ann 15 éves régi barátja, Mary Bastholm, jött, őt, Fredet keresni egy kalapáccsal kiütötte őt, elcsente őt egy az öreg otthonához közeli félreeső foltba, és halálba dugta meg őt. Akkor eltemette a közeli Annjét.

Ekkorra Rena szigorú születési hiányosságokkal hozta világra Charmaine-t, egy idő előtt született lányt. Az anyja betegséggel mentek és egy állandó részeges, és ezek az áthágások nem rontottak rá egy egészséges gyerekre. De Fred boldog apa nem tűnt úgy, hogy a lányát okolja ezek miatt a hiányosságok miatt. Helyette megölte az anyát és a kedvenc mezőjén ásta el őt.

Mielőtt eltemette Renát, már elkezdett összeköltözni Rosemary Lettsszel, egy 16 éves prostituálttal, találkozott amíg edzett Wales körül. Rosemary terhes igazi elevent kapott. Fred nyilvánvalóan nem hallott kondomokról. Ekörül az alkalom körül Fredet lopásért vették fel és szolgált egy rövid börtönmondatot. Amíg eltűnt, Rosemary nyilvánvalóan nőtt figyelemért fárad ki Charmaine állandó szükségétől. Ő euthanized* a gyerek és az udvaron ásta el a testét.

Néha a sors kegyetlen. Néha ez kedves. Néha ez ugyanakkor mindkét dolog. Fred Westnek a sors nagyon barátságos volt. A lányainak, ez volt nem. Fred szerette a kicsi lányokat. Nem tudott közülük eleget kapni. Tehát ez talán ironikus, hogy azok az egyetlen gyerekek, akiket Fred valaha nemzett, nőiek voltak. Csak az apunak megfelelő volt betörnie őket! Fred lányai (Az amúgy is annyira átélt) volt egy állandó forrás az apuért és a mamáért való is szórakozásra. Mind a hatot szexuálisan kihasználták, amint sétálhatnának.

De a West nem korlátozta magukat vérfertőzésre. 25-nél költöztek be egy kunyhóba a Cromwell Street Gloucesterben és újra festette a helyet egy korai római stílusban. Vagyis, egy korai római bordélyház stílusa. Az alagsort ostorokkal ékítették, állványok, láncok, és ketrecek. Fent Fred hat lánya megosztott egy egyágyas szobát, amíg ő bérelt a megmaradó hálószobák közül négyen kívül sodródó nők és Johnok ki baszta meg a feleségét. A John szobákat videóért és audiófelügyeletért szerelték fel. Fred szeretett vigyázni.

A bennlakók úgy tűntek, hogy jönnek és eléggé gyorsan mennek a West háztartásból. Fred névleges lakbéreket vádolt, és gyakran találta meg az otthonát, ahogy játszott gazda szegény terhes anyáknak és magányos főiskolai lányoknak. Természetesen amikor ezek a bennlakók felfedezték azt, velük arra számítottak, hogy kifizetik a lakbérüket a macskáikkal, amiket leginkább mozgattak, és várost hagytak. A lányok közül bármelyiket, akik elég hülyék voltak, hogy értsenek egyet azzal, hogy Frednek vannak csavart igények, lent vettek és kellékek lettek abban a zavaró pornóban, ami a West élete volt.

1992-ben a hatóságok elkezdtek azon töprengeni, hogy mi történt Fred leszármazott Heatherjével. A fővonal az volt, hogy 16 évesen ellopott egy kevés gátat. Az öt megmaradó West lány mindazonáltal kuncogott és beszélt arról, hogy a nővérük el volt árasztva a kerti ösvénnyel, hat keresztül, kilenc lenti, a sírja, amit megjelöltek macskakövek.

Amikor Fred és Rose magyarázatai nem voltak kielégítőek, a rendőrség elkezdte kiásni az udvart. Amikor elkezdtek combcsontokat megtalálni, a rázás fent volt. Egy zsaru mondta azt, hogy neki nem volt három lába! Fred bevallotta, hogy véletlenül megölte a leszármazott Heatherjét, de szótlan maradt a másik gyilkosságokon.

Amikor 1994-ben bevitték őt börtönbe, végül gyónt kilenc különálló gyilkosságra, bár 14 halott nő körül vagy általában tulajdonított ő és Rose. New Year Day 1995 Fred akasztotta magát a cellájában. Rosemaryt a mai napig börtönben vádolták az elsőfokú gyilkosság és maradványok kilenc számolásával. Sok időt költöttek miközben megpróbálta megmagyarázni, hogy a West áldozatainak a többségét miért találták meg, hiányzó lábujj, fogdos, térdel, és gallérmerevítők. A közös magyarázat az, hogy a West-ek darabokat és darabokat adtak el a boszorkányok egy helyi boszorkánytanyájának. Ezt soha nem bizonyították. De semennyi az mintegy furcsa 300-at, ami lábujjat és ujjcsontokat szalaszt el, majdnem a rendőrségi költés ellenére megtaláltak egy év, ami átkutatja a West otthont a zavaró munkájuk több bizonyítéka után.

Ha a West-ek csontokat adtak el egy boszorkánytanyának, ez egy boszorkányokból álló furcsa csoport volt hogy mondja a legkevesebbet. A West-ek közül semelyik nem volt valaha látott, hogy gyakorolta Paganst, és nem volt senki, akit az, aki a környékben élt, emlékezhetne arra, hogy hallotta a lányokat boszorkányokról vagy varázslatról beszélni. Természetesen, azok ugyanaz a szomszédok nem tűntek úgy, hogy észreveszik, hogy a kínozott sikítások az alagsorból, vagy az új piszokhalmok állandó beáramlásából származnak a hátsó udvarban.

A bármi, amit a West-ek mindazokkal tettek, magol végrendelet valószínű soha ne ismerjenek. Rosemary nem beszél sokat börtönben, és Fred akasztása megakadályozza, hogy szóljon hozzá a sajtóhoz.