Jeffrey Dahmer


Az, amivel a baszás egy fickót tesz, kell tesz letartóztatni Milwaukeében?

Körülbelül 2:00 AM 1991. május 27-én Milwaukee lakos Sandra Smith 911-et hívott. Találkozott egy fiatal fiúval, aki meztelenül fenék körül tántorog a sarkon, 25-e és State és vérzés a seggéből. Mentőasszisztensek, akik megmutatkoztak és becsomagoltak, az összefüggéstelen 14 éves egy takaróban. A rendőrség azután hamarosan megérkezett, tette Jeffrey Dahmert.

Jeffrey elágazott az ID-JA FÖLÖTT és azt mondta a zsaruknak, hogy a gyerek a 19 éves homoszexuális szeretője volt. Dahmer azt mondta, hogy a barátja rá volt szegezve piára és éppen elvándorolt. A tanúk tiltakozásai az ellenére a helyszínen a zsaruk megállapították, hogy ez éppen egy cigidolog volt és kísérte a gyereket vissza Jeffrey lakásába.

Valahogy a tisztviselők megbuktak hogy vegyék észre, hogy a holttestek és feldarabolt testrészek közül bármelyik, amiket biztonságba helyeztek a hely körül, nem simítják ki azt, ami három napon keresztül elbomlott a következő szobában. Vagy ami azt illeti a rés a fiú koponyáján, ami Dahmernek volt, hozott egy villanyfúrót. A rendőrség krétával jelölte azt egy homoszexuálisig a szeretők köptek és távoztak. Amint eltűntek, Dahmer megfojtotta a fiút, megerőszakolta a holttestét, és evett egy kevés húst a hullából. Ez a tizenkettedik áldozata volt.

Ha csak a zsaruk vették volna a fáradságot, hogy futtassák Jeffrey nevét az adatbázisukon keresztül, megtudták volna, hogy nemi erőszakért volt feltételes szabadlábra helyezésen. Oh jól. (Vállrándítás.) Amúgy is legközelebb megfogták őt körbe, jelentés: két hónap és négy áldozatok későbbi. Melyikek mutatnak, Dahmer végül hallott valaki teljeset, akit a varázslat megfogalmaz, Vince, mandzsetta egy szuka fia.

Az ügy egy teljes csapódás volt-mártogat a vádnak. Éppen nem kapnak slam-dunkiert. Neked van egy elítélt bűnöződ. Feltételes szabadlábra helyezésen. A szomszédoktól származó kijelentésekkel, akik kifogásolják azt, hogy a rohadt hús bűze a lakásból ered, és fut, egy körlevél késői óráknál látott. Nem említeni egy olyan élő tanút, aki volt éppen hogy a következő áldozat legyen, (ki intette le a járőrkocsit teljesen akt, aki a bilincseket kivéve egy csuklóról himbálózik). Azután -- mintha neked többre volna szükséged, -- ott a bűnügyi színhelybizonyíték.

A lakás bűzlött attól, hogy húst bontott szét. Kloroformot és formaldehidet találtak meg. És dozens Polaroids Jeffrey vett az áldozatok amíg őket összekötözték és lemészárolták. Plusz a muriatic* savanyú és oldódó testrészek 55 gallonos dobjai. Plusz, amit a fejekkel teli mélyhűtő, amit rendesen műanyagban csomagoltak össze, ellop (mélyhűtőégést megakadályozni?).

Az egyetlen lehetséges váratlan akadály ügyészekkel szembenézni volt annak a kérdése, hogy Dahmer volt-e túl őrült, hogy pert tegyen-e. Néha az esküdtek nem vélik azt valaki kényelmesnek necrophiliával*() vagy kannibalizmust tekinthetnek épelméjűnek. Melyik az, hogy a védőügyvéd hogyan játszotta azt végül. Dahmer bűnösnek vallotta magát a bűnökben de azt állította, hogy törvényesen elmebeteg.

A védelem félrenevelte Jeffrey gyerekkorát. Nyilvánvalóan szeretett gyerekként megölni és kicsi állatokat kínozni amíg lámpával halászik, ugyanakkor. Megmutatták Dahmer állandó kísérleteit, hogy létrehozzon egy zombit, szex robotol azáltal, hogy gyakorlatozik, az övé (él) áldozat fej és a lyukba való zuhogó sav. Nem pontosan egy épelméjű ember munkája, vitatkoztak. De az esküdtszék másképp döntött. Jeffrey megkapott 15 egymást követő életfogytiglani fegyházat miközben pokolban tette őt választhatóvá feltételes szabadlábra helyezésért egykor.

Úgy végezte, hogy időt szolgált egy Wisconsini államban börtön. Bizonyos oknál fogva Dahmer engedélyt kérte, hogy beletegyék általánospopulációba. És bizonyos oknál fogva a börtönhatóságok megadták azt. Amíg munkarészleten tisztított egy fürdőszobát, Dahmert egy másik őrizetes általi halálba verték. Végül.