Andrei Chikatilo


Az első test alapul volt javarészt magol. Egy ember, aki tűzifát a lesopolosában*, egy derékszögű shelterbeltet* vagy a föld erdősített sávját keresi, amiket ültettek hogy eróziót akadályozzanak meg, megtalálta a maradványokat. Amíg a terület csak körülbelül 50 udvar széles volt egy útvonallal, ami végigfut ezen, senki nem látta ezt a testet, amíg ez elég jól szétbontott volt. A csontokból több kicsi darabkája és egy kevés fekete haj lógtak a koponyából. Az az ember, aki megtalálta a maradványokat, jelentette őket a militsia, a helyi hatóság Oroszországnak ebben a déli régiójában

A testnek nem volt azonosító ruházata és otthagyták a hátán, a fej egy oldalhoz fordult. A fülek még mindig eléggé épek voltak, hogy fülbevalókért láttak apró lyukakat, és a haj hosszával egyetemben azok voltak, javasoltak voltak, hogy ez az áldozat női volt. Ez szintén megjelent tőle postmortem a testtartás, ami neki volt, megpróbált harcolni a támadójával. Ez megjelent az két bordát egy kés által talán törtek, és a közelibb vizsgálat több szúrt sebet jelzett a csontba. Egy kés látszólag belevágott a szemgödrökbe szintén ha eltávolítani a szemeket, és hasonló vésőket néztek meg a medencerégióban.

Bárki elvégzett ez egy őrjöngő vadállat volt, gondolta a rendőrség.

Nekik volt egy jelentésük egy hiányzó 13 éves lányról, Lyubov Biryukról, Novocherkasskből, egy faluból, nem messze távol. A nyomozók azt hívták a hiányzó lány nagybácsijának, aki egy kiterjedt keresést érte tett, miután a hónap folyamán korábban eltűnt. Odajött ahhoz, hogy a test hol feküdt, hogy nézze meg a maradványokat.

Miközben talán megragadt a remény valami kicsi pillantására, Lyubov nagybácsija azt mondta, hogy az unokahúga haj volt nem sötétségként és akként a csontok őt keresték meg, mintha tovább ott lettek volna mint eltűnt volt.

Major Mikhail Fetisov
Major Mikhail Fetisov (rendőrségi fájlfotó)

Néhány órával később Major Mikhail Fetisov militsiából*() érkezett meg főhadiszállás Rostovban--Don, a legközelibb nagy város. A vezető detektív, vagy a syshchik* volt, támogatta az egész régiót. Tréningben kérte a másik eltűnt személyek rekordjait a területben és rendezett katonai kadétokban hogy kutassa át a körülvevő fákat. Szintén rendelte a megmaradó bőrt a kezeken legyél fingerprinted*().

Másnap a keresők megtaláltak egy fehér szandált és sárga zsákot, ahogy tartalmazták olyan cigarettáknak a márkáját, amiket a fiatal lány vásárlásra rendezett el. Akkor a holttest ujjlenyomatai és az iskoláslány könyvborítói megerősítették, hogy ez a test Lyubov volt. A DNS elemzés testazonosításért több évre volt innen, de attól, milyen bizonyíték nekik volt, volt, ők biztosak lehetnének, hogy ez a hiányzó lány volt. A bírósági orvosszakértő a feltételezett annyira meleg hőmérsékletek és heves eső megengedték a bomlás felgyorsult államát.

Egy alapos keresés ellenére a maradványok körül bizonyítékot nem termeltek az tudott segíteni azonosítani azt a személyt, aki megölte őt, és az a ruha, amit Lyubov hordott, eltűnt volt. Az azt jelentette, hogy nyombizonyítékot nem gyűjthetnének ettől. Gondolt volt majdnem egy véletlen támadás lenni lehetetlen megoldani.

Robert Cullen szerint, egy jól ismert könyv szerzője az ügyön a legtöbb gyilkosság Oroszországnak annál a területén beleesett két kategória közül az egyikbe: bizalmas gyilkosságok, amikben egy személy meggyilkolt valakit és bevitte egy haragba vagy egy részegségbe őt, akit ismert, általában egy családi tag; és hangszeres gyilkosságok elvégzett az áldozatból venni valamit. De a lány családjában senki nem volt egy tiszta gyanúsított és neki nem volt semmije bármilyen érték a személyén.

Volt az a test, amit az emberek gyakran utaztak be, közelében egy útvonal, és egy út csak 75 udvarra innen. Ez a felesleges pusztítás bizonyítékával egy kevés kockázat egy bűne volt. Bár szexuális bűnöket találtak az élvezkedő nyugati társadalmak megnyilatkozásainak, volt sok jel, hogy ez az incidens éppen egy olyan gyilkosság volt.

Ez később tisztává vált a boncolásjelentésből, hogy őt megtámadták hátulról és a fogantyúval és egy kés pengéjével is keményen ütötték a fejben. Talán őt rögtön kiütötték. Mindenesetre őt megdöfték legalább 22 különálló idő és megcsonkított másik utakban. (Huntingban a Devil, akinek részben elmondta Richard Lourie a gyilkosról, távlati, a sebek száma 41 volt.)

A rendőrség előállt ötletekkel és elkezdett lehetséges gyanúsítottakat keresni: azok, akik a szellemileg beteg, fiatalkorú bűnözők, vagy valaki volt a szexuális bűnözések egy történelmével. Megpróbálták megtalálni kint, hogy Lyubov kit ismert és hogyan lehet, hogy találkozott ezzel a gyilkossal.

Egy ember, akit elítéltek egy másikban, nemi erőszak, megtanulta azt ő egy gyanúsított volt és azonnal akasztotta magát. Az úgy tűnt, hogy teszi a vizsgálat egy végét. Másik járható gyanúsítottak nem voltak, és mindenért, amit tudtak, a gyilkos megtalálta a saját fajta megváltását.

De akkor egy másik áldozatot felfedeztek.