Richard Ramirez


Az éjszakai lesvadász. Késői a 20. században a pokol emberiségen zabált. Az ezé a Devilnek azon évszakának az első bloodlettingje* 1984. június 28-ának a meleg estéjén történt, amikor egy földhözragadt Lucifer 79 éves Jennie Vincow kicsi Glassel Park lakásába találta az útját. A Los Angelesi területen keresztül egy nyirkos páratartalom aznap elnyomta a levegőt, és amikor az este jött és a hőmérséklet kissé kihűlt, Jennie elhagyta az ablakát meghívásba nyílik ki milyen ott levő kicsi szellő lehet lenni a lakásába. Mint egy elesett levél, amit korhasztottak és dobtak a forrásából, egy elesett angyal, sötét, dühös és szintén romló, fújt annak a nyitott ablaknak a párkányán keresztül. Amikor a démon elindult azon keresztül ugyanaz ablak, otthagyta Jennie Vincow-t, akit megerőszakoltak, vertek és majdnem lefejeztek.

A testét épp délre találták meg a fia által, aki a föld-padló-lakása fölött élt, of...Forest Lawn Park, jelenti a Los Angeles Times. A torkát hasították és őt ismételten megdöfték.

A rendőröket megzavarták. De az elkövetkező hónapok alatt nekik találkozniuk kellett egy olyan őrülttel, akinek a vágya gyilkosságért és romlottságért egyezett, ha felülmúlt, az Jack a Ripper vagy, kortárs, a Hillside Strangler. Hamarosan hogy a Night Stalkernek a sajtó, ez az őrült Richard L Linedecker igaz bűnügyi szerző, a rémület szerint, kibírt a lelkében egy Stephen King vagy egy Clive Barker rémületregény – és többet. Egy Freddy Kruger. Reálisért.


Kevesebb mint egy évvel később a szörny újra megjelent. Ekkor kint várt egy elegáns társasház árnyékaiban la. A dátum 1985. március 17-e volt, idő volt du. 11:30, mikor csinos arcú Maria Hernandez húzta a gépkocsiját a biztonsági garázsba, naiv a szörny nézte őt egy pillér mögül. Amikor kiszállt az autójából, a gyilkos lépett a sötétségből, fegyver felemelt és, az ő ellenére pleadings, nyomta a ravaszt. Megbotlott. És miközben azt gondolta, hogy ő halott volt, a gyilkos átlépte őt hogy lépjen be a condo*() oldalajtajába. De, Maria szerencsés volt – nagyon szerencsés – mivel a golyó elhajlott amellett az autó mellett, amit azok a kulcsok, amiket tartott a kezében miközben okozott egy kezet, feltekertek, de nincs semmi többet.

Az épületben Maria szobatársa kevésbé szerencsés volt., Amikor Maria végül csinálta a helye biztonságába vezető útját, kifulladt, felfedezte, hogy a barátja, Dayle Okazaki, szintén találkozott a gyilkossal. És ekkor a golyója megtalálta a jelzését. Harminchárom éves Okazaki a saját véréből rengetegben feküdt, a koponyája, amit összetört egy rakéta, rendkívül közeli tartománynál tüzelt.

A démon eltűnt csak ahogy gyorsan megjelent. A rendőröket kivágták.

Mind az tudtak róla volt mi Hernandez képes volt, hogy elmondja nekik: Ő magas, sovány, sötét volt, talán spanyol volt.

Ekkor a gyilkos nem várt majdnem egy év gyilkosságra megint. Hamarosan lecsapott. A következő áldozata az ugyanaz az este filigrán tajvani születésű Tsai-Lian Yu volt, ki, vezetés ő sárgítja Chevroletet North Alhambra Avenue hosszában közeli Monterey Parkban, hervadt mikor egy őrült szemeivel valaki kényszerítette az útját az autójába és lelőtte őt. Dobta a saját autóját egyszerűen üresen jár belépett az övé, tolta őt a járdára, hívta a szukáját, azután egyenes tartománynál fújta őt örökkévalóságba.

Böjtölj. Rendes. Takaríts.

Akkor a sötétségbe való dematerialized*() whence jött.

A gyerek játék.

A rendőrök elkezdtek rájönni, hogy lehet, hogy rájuk egy probléma bíznak, de kivágottak maradtak. Olyan szemtanúk, akikként az, aki azt gondolta, hogy látták a gyilkost, leírta őt, magas, sovány, sötét, talán spanyol.

Tíz nappal később ez a megfoghatatlan fantom, - - akinek a testi leírása, tudott illeszkedni bármennyi, amit több ezer a Greater Los Angeles területben levő hím közül az egyik, akit -- többet igényelt, vérez össze. Ekkor lelőni a zsákmányát éppen nem elégítette ki az ösztönzést; a démonnak éhesnek kellett lennie, neki őrjöngőnek kellett lennie, mivel amikor belépett az alvó Zazzara pár otthonába, termelt egy vérfürdőt.

A pár testeit másnap reggel felfedezte a fiuk. Vincent Zazzarát lelőtték a fejben, ahogy szundikált a kanapén. Meghalt gyorsan -- a feleségétől eltérően, aki elszenvedte a gyilkos ütőhangszerét, őrjöngés. Az arcán faragta az utálata megtestesítését miközben formába öntötte a fizikai állapotát valami jellemzőbe, az, hogy hogyan nézett meg emberiséget, – valamiként, amit összefonásba és vágásra és vésőbe csináltak hogy hajoljon hogy csavarodjon, reshape illeni a saját ledérségéhez.

Clifford L Linedecker, a kútjában-kutatta Night Stalkert, leírja azt, amit a rendőrség a bűnügyi színhelynél talált: Ők (a rendőrség) soha nem feledkezne el Maxine Zazzara látványa arcot csonkított meg. A szemeit kivájták, és az üres foglalatok a vér és tissue...The gyilkos befeketített pofáival gyűrűsek voltak alámerített egy kést a bal oldali mellén keresztül miközben távozott, egy nagy, rongyos T alakú seb. Másik kegyetlen sérülések voltak a nyakába szállj szembe, has, és a szeméremszőrzetterület körül. Őt lemészárolták...

A nyomozók lábnyomokat találtak meg – egy teniszcipő látható jelei -- a pihenőhelyben és a virágágyban – jelező az övé a Zazzarába való érkezés eszközei térnek haza. Tanúk nem voltak ezúttal, de egy modusok*() az operandi*() lazán ildomos volt látszólagos. Mindazonáltal kivágott, a törvény elhatározta, hogy a sárból teszi ennek a vadembernek egy végét, aki felkúszott, fent és benn a közepük. Az azt hitték erről a legújabb bűnről, hogy elköveti ugyanaz a teremtmény, ami elpusztította Vincow-t, Okazakit és Yut, volt ennél a pontnál nem sok több mint egy púp. De, ha ők helyesek voltak, az őrült merészebbé és vérmesebbé vált; egy belső vágy úgy tűnt, hogy nő és, most táplált és látszólag jól táplált, ki tudja, hogy mi jönne aztán! Miközben súrolták azokat a környékeket, ahol már lecsapott, a kék egyenruhák idegeneket kérdeztek, éjféli sétálókat állítottak le, tanúknak másztak. De, ott kicsinek bizonyult hogy folytatódjon.

Mélyen belül a rendőrség félt, ő �It!– megint lecsapna.

A várakozás feszültsége rövid volt. Elderly Harold és Jean Wu nem hallották a betolakodót, aki elő-hajnalnál surran be a lakhelyükbe egy ablakon keresztül, május 14-e. Az az első értesítés, ami Mrs. Wunak volt, a jelenléte volt az a hangos csattanás, ami keverte őt, felébred. Virrasztott hogy találja meg az alakot miközben dohányzik, kézben lövöldöz miközben figyel rá. Mellette a férj, Harold sóhajtott, fedezte a fejet. Akkor – a gyilkos hatalmas öklei unloosened* a nőn. Öklözte őt, megütötte őt, megrúgta őt, és követelte azt ő átad neki aprópénzt. Miközben hüvelykszorítókkal kötötte össze a kezeit együtt mögötte, dobta őt az ágyán keresztül a haldokló hitvese fölött, azután a rampaged*() az otthonon keresztül pénzért fiók és kabinet. Rémült, hamis a matracán Jean Wu tudott hallani három dolgot – Harold örökre titkos zihálás, bútor, amit lerohannak, és az őrült átka, ahogy nem talált meg semmit nagy érték.

Miközben rampagedje*() volt a holmijaikon keresztül, a magas, vékony, sötét ember visszatért a Wu hálószobájához és, ahogy feküdt rajta keresztül, hevesen férjet elhalványítani megerőszakolta a 63 éves nőt. Kielégített, ő zippered*() fent, vigyorgó. Akkor távozott. Egy másik trófea az övé.

Miután kihevert ütést, Mrs. Wu azt mondta rendőrségnek, hogy a támadója magas, sovány, sötét volt, spanyol volt.

A terror szimfóniája továbbjátszott, a következő eltérő feljegyzései hangzottak a május 30-a előtti sötét órákban vonzó 41 éves Ruth Wilson otthonánál. A nő felébredt az ágyában egy zseblámpa pislogó gerendájára és egy pisztolyhordó megkülönböztethető sziluettjébe a tekintetén keresztül; az mögött a megvilágítás mögött, amit egy mogorva hang követelt, hol van a pénzed? Mielőtt szavakat tudott felsorakoztatni, a betolakodó a neglizséje ujja által megrántotta őt az ágya mellett és vezette őt a 12 éves fia szobájába a terem hosszában. Miközben csalétekként használta a rémült fiút, ragaszkodott az ő termel valamit érték. Elmondta neki, hogy egy drága darab ékszert hol rejtettek el. Elégedettnek látszott, ahogy tanulta a gyémántnyakláncot a kezeiben, és Wilson megállapította, hogy el fog szökni anélkül, hogy ártana neki vagy a fiújának.

Tévedt.

Záruló a fia egy szekrényben, ő vett az övé fogalmazott-érzelmek hosszában kint a nőn a rózsaszín neglizsében ki állt előtte. Miközben a saját hálószobájába lökte a hátát, letépte róla a köntösét és a tiltakozásai ellenére vele keresztülvitte az akaratát. Először egy pár harisnyanadrággal összekötötte a kezeit mögötte, azután rárontott. Ő megerőszakolt és megerőszakolt ő, a kellemetlen szájszaga és testszaga émelyítették őt és legyőzték őt miközben bővítették a megalázást.

A Devil arca, Richard Ramirez (AP)

Csodálatosan megengedte neki, hogy éljen. Gone...all volt de az éjszakai álmaiban, amik kísértenék őt, volt több mint és több mint és több mint az elkövetkező hónapokon keresztül.

Amikor a rendőrség később meginterjúvolta őt, adta őt az ördög leírása:

Ő magas, sovány, sötét volt, határozottan spanyol volt.