Gary Heidnik


Josefina, áldozat
Egy igazi életamerikai az elmebeteg vadászik fekete nőkre miközben hatot börtönöz be az alagsorában, ahol kutyaeledellel eteti őket, - és egymás...

A 3520-ban lévő leépítésház, a North Marshall Street, Franklinville-ben, Philadelphia - HQ az United Church isten minisztereinek - heteken keresztül gyanú alatt volt.

Nem éppen annak a bűze volt, hogy húst égetett, amit a szomszédok jelentettek: ott volt szintén az orgiák meséi, ütések és sikítások, egy hatalom látott miközben éjjel későn zümmögött. De, 1987 tavaszán a városnak ebben a zord részében a sikítások nem voltak ritkák. A rendőrség elérte, hogy egy gyakorlat megálljon de jelentésbe távozott semmi nélkül. Hetekkel később egy hisztérikus nőből való telefonhívás után reggel ötkor visszatértek hogy törjenek össze a kizárt és elreteszelt ajtó hosszában. Csak akkor a rémület teljes kiterjedését felfedték. Mély egy koszos alagsorban a tisztviselők megtalálták a vadság egy színhelyét.

Két nő, sebhelyes és reszkető, meglapult egy szennyes takaró alatt. Őket megláncolták egymásnak, a piros boldogulások körüljárják a csuklóikat és bokáikat. Egyharmad láncra verve meztelenül feküdt, összekuporodott a büntetésgödörben - egy 4ft-deep rés a földön, amit befedett egy furnérlemeztanács, amit nehéz zsákokkal szorították le. Kiszabadított a kötvényeikből, a nők, minden megfeketedik, volt hisztérikus de Jacquelyn Askinsként, Lisa Thomasként és Agnes Adamsként, a lányként, azonosította magukat a gödörben.

Ahogy a nők megbotlottak egy váró mentő és szabadság irányába, Homicide Lieutenant James Hansen és az emberei folytatták a hátborzongató keresésüket. Miközben kinyitott egy hűtőszekrényt a konyhában, Dave Savidge tisztviselő egy embert karnak talált. Emellett, címkézte Dog Foodot, volt 24 lbs fagyott végtagok, amiket polietilén zacskókban csomagoltak be, - két alkar, egy felkar, a comb két térde és darabja - mind az bőrrel az izom és puha szövet megnyugodnak miközben kapaszkodnak a csontban. Mindent egy elektromos fűrésszel vágtak. Egy konyha robotgép, ami tartalmazza az emberi hús nyomait, állt egy vérfoltos konyhai tetőn. És egy sütőtálban megtalálták, ami úgy nézett ki, mint az emberi bordák megégett maradványai. A megperzselt főző fazék a befeketített tűzhelyen tartalmazott egy mocskos-szagoló zsíros anyagot.

Ez volt az kibontakozott egy ember maradványai mennek.

Hansen és az emberei betegnek érezték magukat. Egy kutya bevándorolt miközben rágott egy emberi lábcsontot. Ez sokkal rosszabb volt annál a legbetegebb pornóvideónál, amit az emberek valaha elkoboztak. Az orraikkal, amiket befedtek handkerchiefsek*(), szobából botlottak meg hogy lakjanak miközben mindenhol többet vérnek és a hús és csont darabjainak találnak. A hely egy kripta volt, egy olyan szexuális vágóhíd volt, ami szemtanúja volt a legtöbb kimondhatatlan dolognak, - gyilkosság, nemi erőszak, kínzás, halálos áramütés, vad dobogások és kannibalizmus. Szexrabszolgákként maradt a végrendeletük ellen egy szörnynek, két nő hevesen meghalt. Még háromnak a tárgyalásukban keletkezett állandó kára, amit okoztak a füleik, amik egy csavarhúzó által szándékosan háromszög alakúra vágottak, volna.

Ahogy a hátborzongató keresés folytatódott, Gary Heidnik, annak az egyháznak egy önjelölt püspöke,, amit alapított, ült miközben belvárosi rendőrségi főhadiszállásnál nézett szembe detektívekkel. Magas, széles vállú és búslakodó egy sötét bajusszal és szakállal ő volt a vallásos képmutatás megtestesítője. Őt letartóztatták az előző nap amíg várakozás a benzinkútnál levő rabszolgái közül az egyiknek. A terve, ült miközben kidobolta az ujjait a fehére kormánykerekén, luxus Cadillac Coupe De Ville, bővíteni a háremét.

Josephine Rivera, egy fogoly, a bizalmas nyerte a bizalmát és, a jobb bánásmód ígéretén, amit ajánlottak hogy őt új rabszolgának találja hogy váltson fel egyet, amit meggyilkolt. Ez volt az első alkalom, amikor ő hónapokon keresztül szabad volt. Ahelyett, hogy szedett egy lányt az utca mellett, menekült a barátja otthonába és hívta a rendőrséget. Heidniket betanulták. Őt letartóztatták és őrizetben tartották, ahogy Rivera fantasztikus történetét ellenőrizték. Nekik nem kellett várniuk sokáig. A háznál elsöprő bizonyíték a hát számára volt a története és a másik traumatizált nők igényei hosszában. Gyakran könnyekben és megrázásban, a nők soványnak és alultápláltnak tűntek, ahogy gyilkosságról, szexuális zaklatásról és kínzásról gagyogtak egy hihetetlen skálán. És az ember felelős? Gary Heidnik, egy 44 éves, leendő rabszolgamester egy csodás étvággyal, s/M szex. Egy detektív átlapozta a rekordját. A gyanúsított jól ismert volt a törvénybe.

Gary Michael Heidnik, az ex-hadsereg, egy sor elítéléssel egy pszichopata volt, javarészt támogatott szexszel kapcsolatos bűnöket. Neki volt egy vonzó fekete iránti szenvedélye, akit a nők, akiket bizonyítottak a pornóképes folyóiratok és videók kazlai, egy szekrényben találtak. De ez nem volt szomorú, lerongyolódott magánzó. Heidnik rendkívül gazdag volt, 250,000 dollárt halmozott fel egy agyafúrt értéktőzsde-befektetésen keresztül. Lehet, hogy a ház düledező és a javítás szüksége, de pénzt költött luxusautókra. Az istállója tartalmazott egy Rolls Royce-t, egy Lincoln Continental, egy páva-kék, testreszabott furgon és a büszkesége és öröme, egy rikító, új Cadillac a kezdőbetűkkel GMH az ajtón.

Külsőt parkolt ebben a környékben ennek a mutatósságnak egy másik jelnek kellett volna lennie, hogy valami hibás volt. De a nagy autók szintén hatalmat betűztek és Heidniknek adták a képességet, hogy nőket vonzzanak, amikor érezte a késztetést, hogy nagyítsák a háremét. Rivera, Heidnik kedvence, megmondta, hogy a piszkosfehér limuzin, a vezető kék szemei, ékszere és jóképű szép külsője hogyan bizonyultak ellenállhatatlannak nőknek. Ez megjelölte őt klotyóként ki tudott nagylelkű lenni szexuális szívességekért cserébe. Engem begörbítettek. Bevallom azt, mondta a rendőrségnek. És én akadékoskodó vagyok ki rendbe jövök. Miközben egy a barátjával való lángoló vita után lökdösődött az utcán, Nicole-ként adta a nevét, egyeztetett egy díjat a szolgáltatásaiért és bejutott Heidnik autójába. Odahajtottak egy helyi McDonald'shoz, kávét ittak, azután szexért mentek vissza a házába. A dátum: 1986. november 26-a. Rivera nem lenne szabad megint 1987. március 24-éig.

Bár megdöbbentett a kopott környezet által Rivera ágyba lett emeleti és kapott. Heidnik levetkőzött, neki adott egy 20 dolláros számlát és meztelenül csúszott egy takaró alatt. Szex, amit az éjszaka nem vett sokáig.

Ahogy öltözött, Heidnik összekapcsolta a kezeit a nyaka körül és a konyhán keresztül és a konkrét pincébe erőltette őt. A bokáit megbilincselték egy vascsőbe és neki elmondták hogy feküdjön egy matracon. Reménytelenül nézett egy útért hogy szökjön el.

Világosan a fickó egy elmebeteg volt. Egy mélyhűtőt, egy biliárdasztalt és egy ütést kivéve-mosógép hosszában az alagsor csupasz volt. Az egyetlen fény egy beszállt ablakból származott. A szemei odavándoroltak egy azon a földön lévő réshez, ahol a beton egy négyzetét eltávolították. Remegett és megpróbált nyugodt maradni.

Később Heidnik ételt hozott, amit visszautasított. Helyette végignézte, ahogy egy választással és lapáttal nagyítja a lyukat. Megint szexelt, azután egyedül hagyta el őt. Rivera terve, hogy elszökjön, hozott a fogva tartójából való gyors büntetést és annak egy ízét, hogy minek kellett jönnie. Őt gonoszul egy műanyag rúddal verték mert sikított, azután a lyukba, amit befedtek egy tanáccsal, erőltették. Ez hideg volt és a nyirkosság és a szűk végtagjai fájtak miközben lehetetlenné tettek pihenést.

Az, hogy milyen sokáig feküdt, ott neki nem volt ötlete. Végül hallotta annak a hangjait, hogy nyafogott, és láncok vánszorgó. Amikor Heidnik emelte a fedelet, felszínre került miközben pislogott, és látott egy másik lányt, Sandra Lindsayt,, akit 25, amit ugyanahhoz láncoltak meg, vasal sípolni. A lány retardált volt és egy bicegéssel sétált, de felkérte Josefinát, hogy nevezze őt Sandynek.

Egy takarékos étkezés után Heidnik mindkét nővel szexelt. Figyelmeztette őket, hogy viselkedjenek, amíg távol volt.

Beszélni Sandyvel nehéz volt. A beszéde lassú volt. Ez megjelent megkülönböztette Heidniket úttól hát és gyakran vele szexelt. Természetesen tudta a szabályokat: No sikoltó vagy kísérletek elől menekül el. A büntetés egy dobogás és fogság volt a Pitben. Időközben egyszerűen ott voltak a Masterük öröméért - melyik volt minden nap és éjszaka több alkalommal.

Karácsonnyal miközben fenyegetően közeledett, Heidnik megszegte a portyázást miközben felvett egy 19 éves fekete lányt és hozta a hátát a háznak. A neve: Lisa Thomas. Talán szorított a karácsony szelleme által Heidnik nagylelkűnek érezte magát. Vett neki egy étkezést és néhány új ruhát Searsnél miközben a hitelkártyájával fizetett. Álmos a borból Thomas elaludt. Felébredt hogy meztelennek találja magát. Tiltakozó hozott Heidnik kéz, amik nyomják a torkát, amíg szexet fogadott el a hálószobában. Gone bájt, ami neki volt, bemutattak korábban. Most melegen bűzlött mint egy hiéna.

Szex után őt vezették megbilincselt az alagsorba találkozni a másik két rabszolgával. Miközben kiemelkedtek a gödörből, látták, hogy a kopár rémület az új lányon arc, de nem tehetne semmit egyáltalán segítségre. Mostantól fogva ő szexrabszolga volna mint ők. A dobogások különösen gyakoriak voltak a szíjjal rendelkező ülepen vagy a boton, ami véres boldogulásokat hagyott el és az történt, hogy ők könyörületért sikítanak.

Növekvő aggodalom a nők a szabadságukat leszámítva voltak a primitív vécéelrendezések és a megfelelő étel hiányai. Amikor mint Oliver Twist félénken többet kértek, Heidnik hozott cans kutyaeledel, amit falánkan ettek. A tamponok és egy hordozható vécé segítettek feltételeket javítani, de magánélet nem volt. Az élet kibírhatatlan volt.

Amikor Deborah Dudley megérkezett, visszajutott, ahogy a láncokat alkalmazták. De Heidnik erős volt. Az 23 éves majdnem verték öntudatlan. Január 18-án mégis egy másik áldozat megérkezett: Jacqueline Askins, 18. Mint a másik rabszolgák neki azt mondták, hogy bugyit tud hordani de nincs melltartó. Bár csekély termetben, ő boldogult No jobb a másoknál a túlzsúfolt kamarában. Az egyetlen teremtmények szabad barangolni volt Heidnik két kutya, ami gyakran osztotta meg a pincét a rabokkal.

Februárban Sandy Lindsay az első rabszolga lett hogy haljon meg. Akasztott egy gerendáról a csuklói által egy nem részletezett sértésért őt akkor a másoknak szóló figyelmeztetésként dobták a gödörbe. Amikor a légzése megállt, Heidnik húzta a testét és esküdte őt távol. Hozzáfogott, hogy egy elektromos fűrésszel összevágja azt. Hallani a nyüszítést megrémítette a nőket.

A következő étkezésük a föld egy keveréke volt-emberi hús és kutyaeledel hosszában.

Éhező, még képtelen hogy egyenek, a szenvedésük egy végéért imádkoztak. Isten nem hallgathatott.
A halál bűzeként egyre tébolyultabbá válni elkezdett elmenekülni a ház elől, Heidnik a csukló által akasztotta mindegyik lányt egy gerendáról és a füleikbe erőltetett egy csavarhúzót miközben átszúrta a dobhártyát hogy hangot takarjon ki. Egyetlen Rivera elszökött miközben tettette, hogy neki partnerként szüksége volt rá. Heidnik készített neki egy bizalmast miközben arra számított, hogy üt és elárulja a másokat. Ahogy mivel Dudley, még mindig a gyártás integet, vezette őt miközben a konyhához csoszogott láncokban, ahol rámutatott egy nagy fazékra a tűzhelyen. A belső Sandra Lindsay feje volt.

Képtelen beszélni amikor visszatért, a lány odasüllyedt a padlóhoz, de elkezdett hamarosan sikítani - melyik ösztönözte arra Heidniket, hogy próbálja meg áramütésekkel leigázni őt. Miközben levetkőztette a görbületet egy előnyből, élő elektromos vezetékeket nyomott a láncaira, és nézett, ahogy hevesen zökken az árként, amit hajtottak a testén keresztül. Az már robotol demoralised*() és gyenge, megrémítették. Mostantól fogva, engedetlenséget büntetnének meg a halálos áramütés kínzó fájdalmával, figyelmeztetett az őrült.

Neki nem volt szüksége sokra mentség. Egy nap, Askins, Thomas és Dudley, mindent, amit szűken összekötöttek, toltak a gödörbe és befedtek azzal a furnérlemeztanáccsal, amin keresztül Heidnik lyukakat fúrt. Josefinának megparancsolták, hogy töltse azt vízzel miközben használ egy kerti slagot. Bizonyos ők voltak hogy fojtsák meg, a lányok voltak, akiket megkarmoltak a fedélnél miközben megkérték Josefinát, hogy avatkozzon be.

Hirtelen két csupaszított vezeték keresztül bökdösött miközben megérintette a láncokat. Szikrák és őrjöngő sikítások voltak. Egy második alkalmazás megérintette Deborah húsát miközben leállította a szívét. Holtan arcot vágott ki lent a vízben. A testét húzták a mélyhűtőbe és később New Jersey State Parkban volt elásva.

Rivera később rendőrséget vezetett a testére.

Közönyös a halálok által Heidnik elment másnap cirkálni egy pótlásért. Rivera járt vele miközben mindig keresett egy esélyt, hogy elszökjenek. Felvették Agnes Adamsöt, egy alkut szexért tettek, és visszatértek Horror House-ához. A lány hamarosan megláncoltnak találta magát a mások mentén.

Képtelen hogy szökjön el, Josefina odaígérte azt, amint neki volt esélye, riasztaná a rendőrséget. Március 24-én, alkalom kopogtatott. Megígérni, hogy egy szexi, szép lányt, Josefinát fog szerezni neki rábeszélte Heidniket, hogy vegye őt miközben cirkál a Cadillacjében. Megígérte, hogy éjfélkor vissza fog térni -és tartotta a szavát miközben visszatért egy járőrkocsiban.

A tisztviselők látták a sebhelyeket a bokáin és úgy döntöttek, hogy cselekednek. Tisztviselőkként az ágyú és Savidge közeledtek, pisztolyok húzott, Heidnik felemelte mindkét kezet. Rájött, hogy őt becsapták. Őt letartóztatták; az övé a terror négy hónapos uralkodásának vége volt. Amíg pert várt, megpróbálta akasztani magát a cellájában. 1988. június 20-án a bíróság előtt megjelent. Tíz nappal később a 16 órás megfontolás után az esküdtszék visszaküldte az ítéletét: Deborah Dudley gyilkosságáért, bűnös az első diplomában. Sandra Lindsay gyilkosságáért, bűnös az első diplomában. Mire a művezető kész volt, Heidnik állt elítélt 18 számolásokat választ el miközben terjed gyilkosságtól, nemi erőszaktól és emberrablástól súlyosbított támadásig és deviáns közösülésig.

Heidnik Death Row-n töltött 11 évet miközben végrehajtást várt. Du. 10.29 órakor 1999. július 6-án a pizza és feketekávé egy végső étkezése után őt végrehajtotta halálos injekció. Az újságírók mondást mutatnak be, amit pirossá, azután halálsápadttá változtatott, ahogy a cianid hatást vett.

Az áldozatai polgári eljárásokat kezdtek el hogy szabadítsanak ki alapokat a Merrill Lynch számlájából. Ha sikeres, meg fogják osztani a bevételt.
GARY HEIDNIK (RENDŐRSÉG)