Dorothea Puente


Dorothea Puente

A bűz lebegett a Sacramento környék fölött betegen kedvel egy rothadó ködöt édes és csípős. Mindenki tudta, hogy ez hol jött - az 1426-nál levő sápadt kék viktoriánus udvara F Street, hol Dorothea Puente bérelt szobákon kívül idős és gyenge bennlakóknak.

A nyár folyamán ez annyira rossz lett az néhány szomszéd jobban szeretett elzárni a légkondicionálóikat és inkább elszenvedni a lángoló Delta meleget mint a rajongók szívják a bűzt az otthonaikba.

Dorothea Puente
Dorothea Puente
A szennyvízcsatornát támogatják, az 59 éves boardinghouse*úrnő embereknek mondta el, hogy mikor panaszkodtak. Másik idők patkányokat hibáztatott, amik megrothadnak a padlódeszkák vagy a halemulzió alatt, amit arra használt, hogy termékenyítse a kertet.

Próbált bepiszkítani kint az fetor az udvarba és beszórásba való fehérítő több kirakó zacskó mesze és gallonja által a társalgója citrommal-illatos levegőfrissítő mikor a vendégek benéztek. De nincs dolog mi próbált, a bűz megtagadta, hogy elhalványuljon; ez kapaszkodott a boardinghouse-ban* mint egy átok.

Amikor a bennlakói elkezdtek eltűnni, egy érintett szociális gondozó rendőrségnek adott fülest, aki csinált egy borzalmas felfedezést: Hét test, ami a kertben volt elásva.

Nem hosszú utóbb, Puente megjelent bíróságban, amit azzal vádoltak, hogy meggyilkolta a bérlőit, úgyhogy segélycsekkeket lophatna a kormányuknak és luxusokat vehetne magának, amik terjednek különleges ruháktól egy arcemelésig.

Ez annak egy története, hogy megőrzi a látszatokat. Dorothea Puente keményen próbált hogy arcplasztikával és szabott ruhákkal tervezzen egy fényezett külsőt. Szintén a Sacramento társadalom derék tagjeként tervezte magát, egy olyan kisszerű társasági ember, aki másodperc-sor-politikusokkal dörzsölt könyököket és adott jótékonyságnak őket.

Senki nem gyanította azt az édes arcú, grandmotherly Puente szisztematikusan gyógyszerezte és megölte a törékeny bennlakóit és annál az udvaron ásta el a maradványaikat, amit annyira szerelmesen ellátott. A gondos külsőjével éveken keresztül megúszott bármit.