Arthur Gary Bishop


Az Utah-i Hinckley kevesebb mint 700 lakossal egy apró sivatagi város. Ez fekszik a Salt Lake Citytől csont-prohibicionistában, Millard megyében, 100 mérfölddel délnyugatra, ahol a turisták ritkák és a helybeliek visszaléptetik a megélhetésüket a napsütötte talajtól. A táj kemény embereket és nőket, skorpiókat és csörgőkígyókat tenyészt.

1951-ben figyelmeztetés nélkül ez világra hozott egy szörnyet.

Jóval a tény után a védőügyvédek leírnák Arthur Gary Bishopot egy magányos, rémült gyerekként, de a nyilvános rekordban semmi nem érvényesíti azt az igényt. Valójában, úgy tűnt, hogy modellfiú, és még végső esetben is soha nem emelte fel a visszaélés kísértetét. Áhítatos Mormon szülők által ágaskodott fel a hitük útjaiban, püspök volt egy kitüntetéssel végzett diák és egy büszke Eagle Scout. A püspök egy névtelen középiskolai osztálytársa, később évtizedeket feladni egy Mormon honlapra www.xmission.com, visszaemlékezett, hogy az a püspök ritkán volt egy stréber ha valaha megtaláló valaki, aki elfogadná egy dátum ritka ajánlatát. A választása szolgálni a diák üzleti menedzsereként a tanács nem volt a népszerűség jele, ez az osztálytárs volt visszahívott, egy olyan hagyomány, ami ment, on...to szavazat egy nerd diáktanácsba, egy viccel hogy a közelgő év folyamán alázza meg a társadalmi elitet.

Ilyen gúnyolódások félre, öcs Douglas Bishop, született 1956-ban, úgy tűnt, hogy bálványozza az egyetlen testvérét. Majdnem három évtized átmenne, mielőtt egy elkábított közösség megtudta, hogy a püspöktestvéreknél mennyi dolgozott igazán közös, és még akkor is szondázó kérdéseket nem kérdeznének.

1969-ben középiskolából való diplomázás után Gary követte az egyháza tanait azáltal, hogy egy tizenéves misszionáriusként szolgált a Fülöp-szigetekben. Azzal a szolgáltatással befejezett, hazajött és beiratkozott a Stevens-Henager College--a Utah üzleti iskolában, ami böjt-pályát ígér oda a diákjainak, karrier speciális education--and remek-fokokkal fejezte be az iskola könyvelési kurzusát. A diplomája püspökkészet ejtett ki hogy vigye valamire.

De a világ nem volt kész neki.

Volt egy sötétebb oldal Gary Bishopnak, akit lassan fokozatosan felfedtek, azt a családjával és barátaival a másolataiból, korai munkatapasztalatról vagy beszélgetésekről soha nem hinnék. A tökéletes fiú később azt mondaná, hogy rabjává vált a pornográfiának, és speciálisabban kölyökre pornó. Az, hogy a legtöbb nézőt hol háborították volna fel, püspök elbűvölték. Fantáziákat nevelt, kidolgozó rajtuk az időben, a fantáziák nem egyedül voltak elegen.

Mug shot of Arthur Gary  Bishop
Arthur Gary Bishop arcképfotója

Senki nem tudja megmondani bármilyen bizonyossággal, hogy Gary Bishop mikor keresztezte a sorozatot morbid ábrándokból aktív pedofíliába. Évekkel később rengeteg Utah-i szülő panaszkodna püspökre, aki zaklatja a gyerekeiket, de semelyik nem jelentkezett a time--notnál ráadásul, ahogy a fantáziák gyilkosságba degenerálódtak. Ők csöndesek voltak, néhány, ami talán figyelmezteti a gyerekeiket, hogy kerüljék el az idegen vállalatát, semelyik, ami kapcsolatot teremt a rendőrséggel, amíg lehet, hogy ez még mindig jót tett valamennyinek.

Püspök első kefének a törvénnyel volt semmije a gyerekekkel vagy a szexszel kapcsolatban. 1978 februárjában őt azzal vádolták, hogy 8,714 dollárt sikkasztott, egy használt-autó kereskedés, ahol 1977 júliusa óta könyvelőként dolgozott. A barátait és családját elkábították, de püspök úgy látszott, hogy készen állt arra, hogy a gyógyszerét szedje. Ő pled*() bűnös támadott miközben a teljes kárpótlás egy ígéretéért cserébe megkapott egy öt éves felfüggesztett börtönmondatot. A megbánása őszintének látszott.

Kimaradt a látványból.

Gary Bishop műsoron volt az elagyabugyál, egy olyan valószínűtlen szökevény, aki azzal töltené a következő öt évet, hogy álnevek alatt élt miközben munkát talált meg, hol ő tudna, lopó pénz mikor ez illett hozzá. A letartóztatási parancsot, amit kibocsátottak a próbaidőmegszegéséért, soha nem szolgálnák.

A következő időpüspök börtönbe ment, ez támogatna gyilkosságot, és ő Utah huszadik századi leghírhedtebb gyilkosa volna.