David Edward Maust


Már 1983-ban David Edward Maust elítélt gyilkos Illinoisi hatóságokban keltett fel gyanút az ő egy Gacy típus volt, egy a hírhedt Chicagóra való utalás volt-terület ember, aki megölt 33 fiatal fiút és embert és entombedet*, ők az otthonában.
Maust, azután 28, volt az eljárásban Illinoisokba kiadni Texasból hogy nézzen szembe egy gyilkossági váddal, mikor Cook County Assistant State Attorney Clifford Johnson hírneves a Janján. 17, 1983, kiadatáspapírmunka az Maust egy rosszfiú és egy Gacey volt (sic) típus.
John Wayne Gacy, a nemzet leghalálosabb sorozatgyilkosai közül az egyik, 1979-ben letartóztatták a gyilkosságaiért és 1994-ben végrehajtották.
Ezen a héten a rendőrség Hammondban visszanyerte három egy 4933-nál levő otthonból származó fiatal ember testeit Ash Ave., hol Maust azóta bérbérlőként élt az övé 2002 kibocsátás Illinoisokban levő feltételes szabadlábra helyezésről.
A színhelynél levő rendőrség csütörtökön azt mondta, hogy a harmadik test az utolsó valószínűleg attól a helyszínből. A lökés most lépéseket fog tenni, hogy olyan helyszíneket vizsgáljon meg, ahol Maust élt, mióta őt 1999-ben feltételes szabadlábra helyezésen bocsátották ki Corrections Illinois Departmentjéből, mondta a Hammond rendőrség.
A rekordok Cook megyéből most mutatják Maustot 49, Wood Dale-ben élt, Ill.épp az O'Hare International Airporttól nyugatra mikor megdöfte Donald Jonest, 15, Chicago, és ott hagyta a testét egy kőbányában egy mérföldről a Chicago Gravel Co.-hez tartozni Elgintől délre.
Maust 1994. május 6-a, ítélő miközben Jonesnak követi az elítélését, gyilkosság, Roger Jones, az áldozat egy testvére, könyörgött Vincent Gaughan Cook County Circuit Court bírónak, Please nem engedi ki őt hogy megint sebezzen meg bármilyen másik gyereket.
Kedvelnénk a halálbüntetést, úgyhogy ez az ember megint soha nem ölhetne, mondta a bírónak Edna Jones, az áldozat anyja.
Gaughan börtönben ítélte Maustot 35 évig, és majdnem 11 éven keresztül elismerését fejezett ki neki már költött rács mögött. Őt 1999-ben feltételesen szabadlábra helyezték és 2002-ben kiszabadult feltételes szabadlábra helyezésből.
Jones bentlakott az 7600 blokk North Bosworth Avenue, és a kiadott jelentések mutatják, hogy Maust egyszer bentlakott az 7400 blokk North Greenview Avenue, egy blokk Bosworthtől nyugatra.
Jailhouse vallomás Közvetlenül az augusztust követően. 9, 1981, gyilkosság, Maust elköltözött Texasba, és 1981 decemberét egy gyereknek okozott okozó komoly testi kárért börtönnek öt éven keresztül.
Michael Viesca, Public Safety Texas Departmentje, konfirmált Maust 1981-től az osztály rendszerében volt, amíg őt Illinoisokba adták ki. Állítólag őrizeteseknek kérkedett a Chicago területi gyilkossággal Texasban.
Amíg őrizetben a Texasi Galveston megyében Maust egy úgynevezett szállító brigád részeként feltörölt egy padlót mikor Cook megyei seriff Police Detectives William Behrens és Phillip Bettiker besétáltak.
Számítottam rád, mondta a párnak.
Őt egy kikérdezésszobába tették, megetettek egy hamburgert, ivadékokat és egy Coke-ot, és azt mondta Behrensnek és Bettikernek, hogy elkövette az Elgin gyilkosságot, de akkor megtagadta, hogy megjelöljön egy nyilatkozatot ahhoz a hatásra.
Beleegyeztem, hogy erről meséljek neked, mondta egy július szerint Maust 22, 1986, Behrens és Bettiker trónfosztása. nem egyeztem bele, hogy megjelöljek egy nyilatkozatot.
Egy Illinois bíróság ellen fellebbez tagadott egy mozgás Maust által védőügyvéd hogy nyilatkozatokat nyomjon el, amiket csináltak a detektíveknek, és egy ő csinált a helyettesek, akik szállítják őt, odahátrálnak ahhoz, hogy Illinoisok bevallanak két további gyilkosságot a pontra, elnevező az áldozatai.
Volt több gyilkossági ügy, amit mondott, körös-körül beszélni akart, mondta a beszélgetése egy jelentésében, amiben azt mondta, hogy Maustnak adott egy standardot, miközben az önokolás ellen szólalt fel mielőtt hallgatta őt, Investigator Joseph Curtin, aki fordult. Ez szokatlan volt, mondta a detektív.
Pszichózisos vagy épelméjű? 1985 júniusában egy eltökéltség csinált volt, hogy Maust szellemileg alkalmatlan volt, hogy pert tett.
Egy augusztus. 15, 1986, Dr. Matthew Marcostól származó beszámoló, The Psychiatric Institute Cook megye Circuit Courtja, arra következtetett, hogy Maustnak többszörös öngyilkossági kísérletekkel és gyilkos tevékenységekkel van egy nagyon hosszú és jelentős szellemi történelme. ... Neki van egy kóros belefeledkezése a halálba, csonkításba, haldoklásba és másikba bizarr ideations. Ő jelenleg instabil és kiszámíthatatlan és futtat egy csúcspontot öngyilkos, gyilkos kockázat.
Ezt követte egy november. 21, 1986, Dr. Robert Reifmantől származó beszámoló, The Psychiatric Institute igazgatója, amiben azt mondta, hogy Maust nem tipikus pszichózistól szenvedett, ami teszi őt, képtelen segíteni a tanácsadását a saját védelmében. A fitneszét megakadályozza az, hogy ő egy komoly öngyilkos kockázat, és a hajlama, hogy feszültség alatt törjék darabokra. Valószínűleg nem nyeri vissza a fitneszét a jövőben.
Az amerikai Psychiatric Association Diagnosticjának és Statistical Manualjének a negyedik kiadása meghatároz nem tipikus pszichózist egy nonspecified*őrült-zavarként.
1987. március 30-áig Reifman írta a bíróságot az ez az alperes ... van most szellemileg FIT perért. Érti a vádak természetét. Ez szintén a véleményem, hogy ő a bűn idején törvényesen SANE volt.
Mi okozott egy olyan drámai körülforgást kevesebb mint hat hónap alatt? Az olyan különféle pszichiáterektől származó ellentétes beszámolók, akik megvizsgálták Maustot, egy felfedezéssel végződtek egy olyan Chicago pszichiátertől, akit színlelt, és egy szimulánsok és egy hazudozók és egy kezelők voltak kit láttak, ahogy nevetett a pszichiátereken a hátaik mögött.
Josephine Migliare nővér, aki katolikus káplánként javasolta Maustot Cook megyében, egyetértett azzal, hogy messze van attól, hogy szellemileg betegek legyenek. Ő értelmes, szelíd és noncombative*, mondta egy decemberben. 10, 1992, Maust képviseletében betűt vet.
Sok fiatal őrizetesnek segített, akinek hátterei voltak, hasonló az övé. Tudom, hogy David elég időt költött a rendszerben és készen áll arra, hogy azzal töltse a jövőt, hogy az ifjúságnak segít a függőséghajlamokban.
Mert a pszichiátriai rekordok bizalmasak, azokat húzták Maust bírósági fájljából, de a trónfosztásban a védőügyvédek utalást a betegségére csinálnak (lény) felismert az időről ő körülbelül kilenc éves volt és esetleg intézményesített korábban és annyira a pszichológiai problémái az öncsonkítás és önutálat egy történelmével végződtek.
Egykor, Maust öngyilkosságot kísérelt meg azáltal, hogy a mellkasába lökött egy ceruzát, mondta az ügyvéd. Mindazonáltal a pszichiáterek nem voltak egyhangúak egyeztető Maust feltett bármilyen fenyegetést magának. Ha ő igazán öngyilkos volt, ő mostanra halott volna, írta egy.