Charles Cullen


Charles Cullen bevallott gyilkos ápoló bűnösnek vallotta magát még öt gyilkosságra, köztük egy Tewksbury emberre, jelenti ki Superior Courtot hétfő reggel az ő mondta elkötelezett Hunterdon Medical Center 1996 januárja és 1996 októbere között.


Az öt gyilkosság a teljes számú áldozatot hozza elismerte, hogy 29-ig eddig öl, mondta a kirendelt védőt, ami kezeli az ügyet.

Az áldozatok között volt Leroy G Sinn, azután 70, Tewksbury Township. Sinn olyan nyilvánvaló ügyvéd volt, aki gyakorolt egy kicsi az Oldwick vegyesbolt fölötti irodában, és Washington D.C-ben.

Bár egy csendes, igénytelen személy, Sinn szintén készen állt arra, hogy sok közösségi tevékenységben segítsen, Shaun Van Doren visszahívott polgármester helyettes volt, ki él Oldwickban.

Hát 1987-88-ban Sinn a község első állampolgárának a tanácsadói bizottságának tagje volt, ami fejlesztette Tewksbury festői útjait, rendelet. Az azzal végződött, hogy tájfilmként jelölt ki utakat, és keresett egy díjat a megyéből, a Planning Boardból, mondta Van Doren.

Az ügyvéd szintén rész volt egy az állampolgárok csoportja, ami szemben állt, az kiterjedő Route 517 az Old Turnpike Schooltól északra, mondta Van Doren.


Bárhol segíteni akart ő tudna, mondta Van Doren.

Van Doren azt mondta, hogy ez egy ütés volt hogy tudja meg hétfőn, hogy Sinn Cullen áldozatai közül az egyik volt, ahogy ez egy 1996-os kócos hát volt hogy tudja meg, hogy Sinn annyira hirtelen meghalt.

Korábban Cullen bevallotta, hogy szándékosan igazgatott a szívgyógyszerdigoxinból*() egy végzetes adagot Rev. Florian Gallnak, azután Our Lady lelkipásztora Lourdes Church Readington Township Whitehouse Station szekciójában. A pap, 68, páciens volt Somerset Medical Centernél júliusban 2003, öt hónappal korábban Cullent letartóztatták.

A nyilvánosság, Johnnie Mask védő, aki képviseli Cullent, azt mondta, hogy nem tudja, hogy az ügyfele hány gyilkosságot fog bevallani végül.

Cullen a letartóztatása óta maradt Somerset County Jailben, mondta Mask, amíg a hatóságok tovább törnek meg, a kórház rögzíti, hogy hol dolgozott New Jerseyn és Kelet-Pennsylvanián keresztül.


Álarc mondott nem tudja, hogy az áldozatok közül mindegyik van még Hunterdon megyéből is.

Egy nyilatkozat hétfőt, Robert Wise-ot, elnököt és elnök-tisztviselőt bocsátotta ki Hunterdon Medical Centernél mondott, mindegyikünk Hunterdon Medical Centernél mélyen majdnem 10 évvel ezelőtt elszomorítják a hírek által, hogy Charles Cullen öt halállal kapcsolatban ma bűnös kérelmekbe lépett be itt, mondják Robert Wise, elnök és elnök-tisztviselő Hunterdon Medical Centernél, egy nyilatkozat hétfőn eredt.

Hunterdon megye közeli-kötött közösség, és megosztjuk az ütést és hitetlenséget az azok a családok, akikre körös-körül hatottak ezek a hírek, övék szeretett az embernek éreznie kell. A gondolataink és imáink ekkor velük vannak, folytatta a Wise-tól származó kijelentés.

Biztosítani akarjuk őket az tenni fogunk mindent tudunk segíts nekik ezen keresztül a nehéz időn keresztül, mondta a nyilatkozat.

A Wise-tól származó kijelentés megjegyezte azt, a mai közlemény visszatükrözi Mr. Cullen saját elmúlt állításainak egy hirtelen megfordítását, hogy azt hitte, hogy nem követett el bűnöket Hunterdon Medical Centernél. Nyugtalanok vagyunk, hogy áttekintünk bármilyen bizonyítékot, amit arra használtak, hogy támogassa ezt a Mr. Cullen emlékezéseiben bekövetkező elkábító változást.


A Hunterdon megyei ügyész Office-a nem küldött vissza telefonhívásokat.

A letartóztatása idején, Cullen, azután 43, megmondott azok a nyomozók, akik neki voltak, 30-40 páciensről öltek a különféle kórházaknál New Jerseyben és Pennsylvaniában, ahol dolgozott Morristown Memorial Hospitalt beleértve.


A korábbi ápoló Bethlehemből Pa., nem fogják ítélni a vizsgálat befejezése, ami lehet évekre, mondta hétfőn Mask.

Egy különösen idő-fogyasztó feladat végrendelet legyél több száz páciens mikrofilmre vett rekordjainak a vizsgálata az égésegységben Saint Barnabas Medical Centernél Livingstonben, aki meghalt, amíg Cullen 1987 júniusától dolgozott ott januáron keresztül 1992, mondta Mask.


Azt nem tudják, ha Cullen felelős azok közül a halálok közül bármelyikért, mondta.


Cullen következetesen azt mondta, hogy az indítékának fájdalmat és szenvedést kellett enyhítenie.

A valószínű oknak egy nyilatkozata szerint, amit a letartóztatását követően kartotékolt a Somerset megyei ügyész irodája, Cullennek detektívekkel való megbeszélések alatt volt soka mondásra.

Azt mondta detektíveknek, hogy felelős volt F.G haláláért. (Epe). Szándékosan okozta a gyógyszerezés helytelen adminisztrációja általi halálát, felolvasott egy nyilatkozatot a Somerset megyei ügyész irodájából. Cullen szintén elismerte, hogy helytelenül a céllal gyógyszerezést igazgatott egy Basking Ridge nőnek okozó a halála. Alperes szerint az indítékának azokban az ügyekben fájdalmat és szenvedést kellett enyhítenie, mondta a nyilatkozat.