Belle Gunness


Hátrálj, mielőtt Vogue annyira divatos volt és vékony volt volt nem igazán, volt egy olyan kövér öreg hölgy Norvégiából, akinek a tehetsége sokat nyert el neki, egy Norse szív. A neve Brynhilde Poulsatter Storset volt, de leginkább mindenki volt, akinek az, aki ismerte őt, nevezte a Belle-jét.

Belle nem volt igazi díj a baszás-kiválóság-osztályban. Ő 9 éves volt, amikor 1881-ben odajött az USA-hoz és megváltoztatta a nevét hogy érje el, hogy maga vonzóbbnak hangozzon. De hát azokban a heves napokban az emberek munkásokat akartak, nem táncosok, és Belle zömök és erős fiatal nő volt. Nőtt egy vastag, fához hasonló termetté: 5'7 magas, és 200 font javarészt izom.

1883-ban 24 évesen összeházasodott Mads Sorensonnel, egy farmerrel, ki volt Norvégiából szintén. Elköltöztek Chicagóba és kinyitottak egy cukorkaboltot miközben kipréseltek négy gyereket az út mentén. Belle 1896-ban megmérgezte a leszármazott Caroline-ját, azután a fia, Axel 1898-ban. Akkor szarokért és vihogásokért leégette a cukorkaboltot az ugyanaz év. Belle és Mads vették a biztosítási pénzt és elköltöztek Chicago másik oldalába.

Az, hogy sok, amivel Strychs azt teszi, hogyan menekül el vadászzsákmányba, egy ember? 9.Mads volt megkapóan hosszú tartott Belle kapcsolatai közül az egyikért, de 1900-ban a hűséges házasság 17 éve után Belle szintén megmérgezte Madst. A biztosítótársaságok ekörül az időszak körül nevetségesen inkompetensek voltak. Belle pénzt a Mads haláltól, és attól a hirtelen tűztől, ami hamarosan elvitte a házát, gyűjtött be, miután Madst eltemették.
Miközben használta azt a 13,000 dolláros biztosítási törlesztést, amit megkapott, Belle mozgatta magát és három gyereket egy 40 acre területű farmra az Indianai La Porte-ban. Igen, az három gyerek. Úr tudja nahát, de Belle szomszédai közül az egyik úgy döntött, hogy Belle-en és kihagyásvároson rakja ki a lányukat, Jennie Olsent,. A gyilkosság tényleges módszere történelembe veszett el, de van 1903-ban, Jennie-t már soha nem látták a farm körül. Belle azt mondta, hogy befejező iskolába ment ki, de valószínűbb őt helyette a hátsó udvarra küldték egy gunny*()zsákban.

Követelmény legyen Cockod!

Mindig egy erős és találékony nő, Belle disznókat és teheneket vágott le és felemelte őket miközben keresett, elég éppen vízen úszva tartani magát. Neki igazán nem volt szüksége egy emberre a ház körül, de végül a hüvelye odaért ahhoz, hogy bizsergett, és elkezdte a nyomozást egy új szerető után.

1902-ben, Peter Gunnesst, egy finom öreg norvég embert, annak találta, aki nyilvánvalóan kapott egy nagy bonert*(), amikor látta, hogy Belle milyen ügyes volt kibelező egy disznó. Belle javasolt, és a párokkal tavasszal megházasodtak. Épp a házasság előtt Belle megkérte a jegyesét, hogy jelölje meg őt és vigye egy nagy életbiztosítás-politikán kívül őt a haszonélvezőként. Jellemzően ez a legtöbb népnek egy nagy riasztóravasz, de Gunness valami volt egy tökfej. A télig ő halott volt egy a fejre mért ütéstől. Belle azt mondta hatóságoknak, hogy egy kolbászdaráló rá esett. Belle gyerekei másképp tudták. Azért tartotta a vezetéknevét. Megható. Érdekes módon Belle halált tartott meg annak a gyereknek, akinek Gunness után egy hónapig születést adott. Jól, kicsi időn keresztül tartotta őt.

Belle több házassági folyóiratba tett egy hirdetést, egy fajta kombinációs posta-rend-menyasszony-katalógus és personals időszaki. Ezek miatt a folyóiratok miatt két pontszámember végül a sírjaikba ment. az csábító zsákmány egy gyilkosnak episztolákon keresztül nincs semmi új. Az email kora és IRC csak dolgokat súlyosbított. Belle Gunness birtokolt egy számítógépet... nos neki nem volt elektromossága amúgy is.

Belle hálóba kerítette magát a norvég folyóiratoknak köszönhetően ad férjhez férj után. És mindig úgy tűntek, hogy a halálaik után hagynak neki egy nagy életbiztosítás-politikát. Ezeknek az embereknek a többsége elvesztette a személyes gazdagságukat szintén. Belle hirdetése speciálisan bármilyen látogató felperest kért hogy vegye rá a készpénz nagy összegeit, hogy bizonyítsák az értéküket és őszinteségüket. A pénz volt az az egyetlen dolog, amit az nem fejezett be a hátsó udvarban, amit becsomagoltak egy gunny*()zsákba.

Csak hét gyilkosság után Belle találkozott George Andersonnal. Azonnal házasságot javasolt, és elfogadta. De akkor a következő éjszakán javasolt, George egy kezdéssel felébredt és látta Belle-t, ahogy figyelt rá miközben egy gyertyával bámult lent nála a kezében. George majorly*() creeped*() volt kint. Sikított. Sikított. Nekik voltak maguk az első sikításterápia egy vidám öreg köre. Reggel, Georgie fiú várost hagyott el és összefüggésbe hozta a történetet barátokkal és rokonokkal. Ő volt az egyetlen ember valaha hogy élje túl Belle Gunnesst.

Számozz meg 42-t, - - a mellbimbót

1908-ban, miután egyenesen nyolc éven keresztül megölt kérges és magányosan öreg embereket, Belle úgy döntött, hogy visszavonul. Mindig kivett egy életbiztosítás-politikát magán egy rossz jel. Ekkorra a helyi biztosító-dolgozónak sebesség-fájlon volt Belle címe. A városból kivezető úton Belle megállt egy helyi kocsmába egy italért. Ott találkozott egy 5 3 órai, 150 fontos középpel idős nő. Miután vett a nőnek néhány italt, a szépség meghívta őt kint a farmra miközben odaígért egy munkát és jó fizetséget. Amikor oda értek, Belle, vágd el a fejét. Öltöztette a testet a ruháiban és az alagsorba fektette őt. Belle hízelgett magának. A test a sajátjánál sokkal vonzóbb és formás volt.

De a méretkülönbség soha igazán megsebezte őt. Április 28-án, miután terelte a fennmaradó 3 gyerekét az alagsorba, bezárta az ajtót, felgyújtotta a házat, és megint soha nem látták.

És attól fogva boldogan élt

Belle Gunness elmenekült 42 mindennél gyilkossággal. A tűz után a helyi hatóság jött a ház körül és elkezdett ásni. Mindenhol holttestek voltak. Néhány gunny*()zsákokban volt, néhány meztelen volt. Másokat szórtak szét a mezőkön keresztül. Balra számtalan csont és töredék volt tisztázatlan. Néhány jelentés idéz kerek 20 meg nem magyarázott jobb kart.

A gyilkosságok utáni évekért, Belle volt látott La Porte körül helybeliek és szomszédok által. Egy nosey szomszéd, akit követeltek hogy Almetta Hay házában április 30-án csapja be látott Belle-t. Nyolc évvel később, miután a széna ment a Dodo útja, az ólálkodó helybeliek az ágy mögött találtak egy megrothasztott koponyát. Ez a halott nő feje volt a bárból.

Nem az megtalálni egy fejet bármilyen kárt tett Belle-lel. Őt soha nem találták meg. 1917-ben, egy ápoló hívta a zsarukat, amikor azt gondolta, hogy Belle megállt a kórházába, de a kérdéses hölgy eltűnt, mielőtt visszaért a telefonról. 1931-ben Esther Carlsont kipróbálták L.A. mert megmérgezte a 81 éves férjét, de La Porte nem tudta megengedni magának, hogy L.A. küldjön bárkit hogy nézze meg a képet, amit Esther pénztárcájában találtak: három lány egy fotója. Esther a per előtt börtönben halt meg.