Nathaniel Bar-Jonah


Besorolás: Emberevő pedofil
Szülteteett: 1957. február 15.
Letartóztatva: 2000. december 20.
Áldozatok száma: 1+
Aktív: 1993-2000
Áldozat profil: Fiatal fiúk
Módszer: Úgy tett, mintha rendőr volna hogy fiatal fiúkat csábítson el.
Fétis: Gyűjtötte a fiúk neveit, barátoknak és szomszédoknak felszolgálta az egyik áldozat maradványait
Helyszín: Montana, Massachusetts, Kanada
2002. október 22. - Nem emelnek hivatalosan vádat a már koábban elítélt Nathaniel Bar-Jonah ellen akit korábban azzal vádoltak, hogy lemészárolt egy 10 éves fiút és megetette a szomszédokkal, mivel az állítólagos áldozat anyja azt hiszi, hogy a fia él. Zachary Ramsay anyja, Rachel Howard, azt mondta, hogy készen áll arra, hogy tanúsítsa, hogy nem hiszi, hogy 1996-ban Nathaniel Bar-Jonah megölte a fiát, és arra kérte az ügyészeket, hogy ejtsék az ügyet. - Nem akartam, hogy olyan bűn miatt ítéljék el, amit úgy hiszem, nem követett el - mondta.
Meggyőződése több dolgon alapul, beleértve egy videokazettát amin szerinte a 12 éves fia látható, bár a rendőrség ezt a nézetét nem osztja. Bar-Jonah jelenleg 130 éves börtönbüntetését tölti egy másik emberrablási és szexuális támadási ügyben. A rendőrség szerint Bar-Jonah elrabolta Zacharyt, amikor ikolába ment, megölte a fiút és testét étkezések során felszolgálta a gyanútlan szomszédoknak. A fiú testét soha nem találták meg.
Három évvel korábbi házkutatások során előkerült egy gyerekek neveit tartalmazó lista, amin szerepelt Zachary, és titkosított receptek olyan címekkel, hogy: "kisfiú ragu", "kisfiú pite", "sült gyerek".
Bar-Jonah-t elítélték korábban annak ez az éve, hogy szexuálisan megtámadjanak egy 14 éves Great Falls fiút, és akasszák a fiút, 8 éves unokatestvér egy konyhai mennyezetről. Azok a támadások 1998-ban és 1999-ben történtek. Bar-Jonah fellebbezett az ítélet ellen. Bar-Jonah egy Massachusettsi elmegyógyintézetben töltött 11 évet egy támadás után, amiben a hatóságok azt mondták, hogy megpróbált megölni két fiút. Azelőtt az autójába erőltetett egy 8 éves fiút és az övével eltömítette őt. Kicsivel a kibocsátása után megtámadott egy másik fiút. Alatta egy 1991 kérelemmegállapodás Massachusettsi ügyészekkel Bar-Jonah-nak megengedték, hogy az anyjával elköltözzön Montanába. Montanai hatóságokat háborítottak fel hogy Bar-Jonah letartóztatása után szerezzenek tudomást az alkuról.
2002. február 21-e - a perében zaklató három gyerek a Montanai Grat Fallsban Defense ügyvédek pedofil-gyilkosért Nathaniel Bar-Jonah megpróbált tanúvallomást lekicsinyelni három fiúról, aki azt mondta, hogy őket zaklatta ő. Az ügyvédek szerint az ifjúkat kényszerítette rendőrség. Mindazonáltal, egy FBI especialist*() -- amíg felvevő az a detektívek hibákat csinálhattak -- azt mondta, hogy a tanúk nem feküdtek. A fiúk közül az egyik azt mondta, hogy Bar-Jonah, aki a szomszédja volt, a nyaka körül tett egy kötelet és akasztotta őt egy konyhai mennyezetről. A mások, amiket tanúsítottak a házánál levő ottalvásokról és arról, hogy az ember hogyan érintette meg őket szexuálisan.
A legöregebb áldozat, - - az, aki tizenéves, --, most elismerte Gregory Jackson védőügyvédnek, hogy meglátogatta Bar-Jonah-t a Cascade megyei börtönben és egy levelet küldött neki 2000-ben, ami -- Bar-Jonah-nál ott van, hogy kérje -- miközben barátként dicséri őt. Nathan, igazán kezeltél engem jó, a levél olvasott. Bárhogy soha nem ártottál nekem. Igazán elszalasztalak téged, nagy fickó. Te olyan voltál, mint az az apu, aki nekem soha nem volt. Jackson javasolta azt a rendőrséget és a tinédzser FBI interjúi, a then-5-year-old testvére és egy 8 éves unokatestvér befolyásolták a fiúkat, hogy csinálják a vádakat. Lépcsőzetes County Attorney Brant Light azt mondta az esküdtszéknek, hogy Bar-Jonah türelmesen azzal töltött hónapokat, hogy csak barátkozott a fiúkkal, úgyhogy okolhatná őket. Ez egy olyan ember, akinek 42 évesen csak egy ambíciója volt, -- üldözz fiatal fiúkat és zaklasd őket, mondta.
Abban, ami úgy tűnik, hogy a 2001-es első kannibál-gyilkosság-ügy és rendőrség a Montanai Great Fallsban, gyerekmolesztálót és szexuális szadistát tartóztatott le Nathaniel Bar-Jonah 10 éves Zachary Ramsay gyilkosságáért, aki eltűnt, 1996 Montanában hatóságoknak van soha helyreállított Ramsay teste és hiszik azt, hogy Bar-Jonah ette a maradványokat és szintén tudatlan barátoknak táplálta őket most. Szintén azt gyanítják, hogy Bar-Jonah sorozatgyilkos lehetne miután azt találta, hogy egy azonosítatlan gyerek csont a garázsában és besorozta a FBI segítségét abban, hogy áldozatokat talált másik területekben a Massachusettset beleértve.
A rendőrség azt mondta, hogy négy egy kézzel írott listán levő korábbi Webster fiúnak a neveit, akit vádolt gyilkosról és pedofilból ragadtak meg, Nathaniel Bar-Jonah's Montana otthonnak találták. A rendőrök azt mondják, hogy az 54 listán levő név közül 27 azok lehet Massachusettsi gyerekek ki Bar-Jonah tudta, hogy mikor nőtt fel Webster városában (David P Brownként) az 1960-as és 1970-es években. Hozzátartozó a listán vannak három fiúnak a nevei, aki miatt Bar-Jonah-t elítélték, elrabló 1975-ben és 1977 Webster rendőr John Bolduc mondott a helyesírási hibák ellenére ismert fel több másik nevet a listán. Bolduc osztálya rendőrségtől kapta a listát g a reat*(), a Montanai Falls, ahol Bar-Jonah-t gyilkosságon börtönzik be, támad.
A bizonyíték szintén mutatkozik Bar-Jonah odautazott a Michigani a Massachusettsi a Floridai a Coloradói Arkansas-hoz és Washingtonhoz. A FBI azért fáradozik azokban az államokban és másokban levő hatóságokkal, hogy hiányzó gyerekeket tekintsen át jelentések.
Bar-Jonah-t 1977-ben elítélték elrabló és megerőltető megölni két Shrewsbury fiút. Őt börtönben ítélték 18-20 évig mielőtt szexuálisan ítélték, veszélyes és szállított a Bridgewaterben levő Massachusetts Treatment Centernek. Maga Bar-Jonah szerint ez a Lordja volt és megmentő ki shepered*() az 1991 júliusi központból való szabadulása.
Láttam istent venni egy kilátástalan helyzetet kedvel amikor minden sugárút zárva volt, ez látszott és én soha, bocsássanak ki valaha, írta abban a kószálásban, amit küldött a Great Falls Tribunénak, Bar-Jonah. Mégis isten elmondta nekem én és hittem neki, bár a kibocsátásom bizonyítéka nem volt ott. Akkor teljesen bal oldali mezőből 2-t kaptam - Yes, 2 - olyan keresztény pszichiáterek, akik hittek bennem. Az egy csoda volt ebben én (sic) 2-t megtalálni Christians abban a Massachusettsben levő hivatásban. Az államnak sok bizonyítéka volt az oldalukon, de a bíró mellettem állt.
Amerikai rendőrök keresnek Kanadában Nathaniel Bar-Jonah kannibálgyilkos másik lehetséges gyerekáldozatainak. Tudjuk tenni őt miközben sokszor keresztezzük a határt, és működtetjük azt a szöget, mondta a Montanai Great Fallsból John Cameron rendőrségi őrmester, az ólomnyomozó az ügyön,. Alberta és Saskatchewan a két helyek azt gondolom, hogy képesek voltunk, hogy helyezzük őt, valahol a mid-90s.
Bar-Jonah azt mondta 10 éves Zachary Ramsay anyjának, hogy vadászott, megölte, lemészárolta és becsomagolta a gyereke húsát. Az ügyészek azt mondták, hogy szintén hamburgereket evett és szolgálta őket, amik tartalmaznak egy az anyjának való barbecue-nál levő emberi húst és egy barátot. Bar-Jonah otthonának egy rendőrségi keresése több száz rejtélyes feljegyzést fedett fel, amit címsorokkal írt ő, mint például: Ebédet kézbesítenek az udvarnak sütött gyerekkel, és Barbecue méhösszeg fiatal fickó. A rendőrség szintén azt találta, hogy egy húsdaráló többel együtt levő hajbelsővel újságszorításokat mutatott be Zachary eltűnésén.
Volt egy olyan nagy darab furnérlemez, amit egy széles kitörölhetetlen folttal bepiszkoltak annak ellenére, hogy fehérítővel volt ismételten sikált. A labortesztek mutatták, hogy a tanácsot egy éles eszközzel sokszor ütötték. Ott volt szintén több ezer gyerek nevei.
Vannak a gyerekek listái az éppen oldal után tudsz oldalt fordítani oldal után oldal után, mondta Brant Light, az ólomügyész az ügyön. Szintén alapul volt az ifjúk 3,500 képe. Neki notebookjai voltak hol ott van a gyerekeknek a képei, akiket a neveikkel kivágtak évi iskolai könyvekből és újságokból --, szeretnek baseball-kártyákat gyűjteni éppen, mondta Mr. Light.
A rendőrök szintén elektromos önvédelmi fegyvereket alapítanak, pálcákat kábítanak el, jelvényeket felügyelnek, foltokat felügyelnek, és egy valószerű játékrevolver. Amikor a rendőrség 1999 decemberében letartóztatta Bar-Jonah-t, őt öltöztették egy haditengerész-nejlondzsekiben miközben körbejárt egy általános iskolát, és állítólag vitt egy elektromos önvédelmi fegyvert, egy játékpisztolyt, egy hamis rendőrségi jelvényt és borsspray-t.