Gary Leon Ridgway


Gary Leon Ridgway, 52, Auburn, Wát 11-30 tartóztatták le-01 4 nőstény gyilkosságáért, amit elpusztítottnak hitt a Green River Killer. Ő 5 10 magas, 155 font. Hordott egy baseball sapkát.

Olvasta a munkában levő bibliát, több mint 20 éven keresztül sört és kért prostituáltakat ivott

Ridgwayt az útjaiba helyezték, aprólékos, hatalmaskodó és barátságos. Bármiről beszélhetne az idő bármilyen hosszáért. Soha nem mondott sokat magáról. Ő jó természetű volt, amikor a mások kigúnyolták őt.

Az érdekei és hobbijai vadásztak miközben halásztak, működtek az udvarban miközben fát aprítottak és elmenekültek a feleségével a RV-jükben. Szemétért guberált hogy garázseladásoknál áruljon.

Munka közben olvasta a bibliát és megpróbált másokat megmenteni azáltal, hogy állandóan egyházról és a megmentőről beszélget. Házról házra ment egy Pentecostal egyházért és dühös lett, amikor az emberek bezárták az ajtóikat rajta. A második felesége szerint ülne miközben éjjel egy nyitott bibliával nézi TV-T az ölében, (és) gyakran sírna, vagy, az istentisztelet.


Szennyes vicceket vagy megosztott csúcsokat ismételt azon, hogy hogyan lehet felvenni streetwalkersöket*.


Ridgway élete


Több különböző otthonban élt ugyanabban a területben egész életében. Ő aprólékos volt, az aktuális házassága boldog volt.


Az anyja és apja együtt maradtak, de egy ex-feleség azt mondta rendőrségnek, hogy az anyja uralta a háztartást.

Ridgway D éves volt diák a Tyee High Schoolon SeaTacben, WA, 1969-es osztályt osztott fokokra a 20 A csúcspont-iskola koránál barát Gary Ridgway bent van az középső 1960, Terry Rochelle, akit visszahívtak miközben járt iskolába, Ridgwayjel és a bátyjával táncol, Greg. Greg aktív volt az iskolában de Gary volt az, ami az ellentét volt mindig éppen ... ő nem volt valaki, aki igazán kitűnne. Ridgwaynek volt egy csintalan csíkja, a fickó osztályban, ami elmegy mindig bajban lenni, that'd lenni Gary. Nem egy rosszfiú, épp mindig bajban. Minden, amit neki tennie kellett, nyitva volt a szája és ő bajban volnának. Iskolában.


Fiatal felnőttként ismételten prostituáltakkal volt érintett.

Ridgway szolgált 2 év a haditengerészetben, amit az 1970-es évek elején 1 évért állomásoztattak San Diegóban. Ez az, hogy mikor házasodott össze az első feleségével.


Találkozott az ex-feleségei közül az egyikkel, amikor félrehúzódott vele abban, hogy mit írt le egy rendőrségként mint megállás.

Egy sikertelen kísérlet után, hogy csatlakozzanak egy helyi rendőrséghez, Ridgway elkezdett dolgozni a festékosztályban a Kenworth Truck Co.-nél, ahol 32 éven keresztül dolgozott. Szakmunkásfestőként 21 dollárt egy óra alatt csinált. Teherautókra alkalmazott terveket, mielőtt beléptek a festékbódékba. Ő megbízható munkás volt.


Ő nemzett fiú az 1975-ös második feleségével. A fia, Matthew, most a San Diego területben él.

Miután a fia 1975-ben született, aktívvá váltak elseje egy baptista, azután egy Pentecostal egyház. Az megállt azáltal az idő által, amit Ridgway és a második felesége 1981-ben elváltak, de a coworkersök* emlékeznek, hogy Ridgway vitt egy bibliát, amit hajítottak a nőstényekkel, akiknek azt mondták, hogy a szennyes viccek, amiket ajánlottak hogy egy prostituálttal szervezzenek meg egy coworkert*, a sajátjáról vicceltek körbe, a prostituáltak szeretete és a megjelenésével aggódónak látszott.

33-nál Ridgway egyetlen volt miközben befizetett 275 dollárt egy hónap alatt gyerekre, Supportba, és minden második hétvégében meglátogatta a fiát. Szintén prostituáltakat kért.

Ridgwayt ismerték hogy hajtson egy sor felvételt. Azok közül a dolgok közül az egyik, amit róla megtanultunk, mindig ő vezetett egy kiszámíthatatlan módban megtanultuk ezt az középső 80 mindig néző bárkinek lehet, hogy ki következik ő, Dave Reichert King County seriff, mondott. Gyakran mosta a teherautóját és részletezte őt.

Az ő véleményei szomszédok által coworkers, és korábbi szeretetek változnak széles körben. Egy közös téma van kicsit különbözőnek látszott. Néhány ember azt állítja, hogy őt társadalmilag visszavonták, amíg a mások azt állítják, hogy ő annyira társaságkedvelő volt, nehéz volt rajta túl érni.

52-nél mindenki szerint úgy látszott, hogy boldogan házasságban élt a 3. feleségével, Judithszal,. Ridgway feleség, Judith,, akit egy nagyon jó, megzavart hölgy Savage szerint felbérelt a saját ügyvédének, Rebecca Wiessnek. Kifejezte magát nekem hogy teljesen a férje mögött legyen, mondta Savage. De nem hibáztatnám őt mert körös-körül érintenek, ahol áll és a vagyonai állnak.

Csak egy a letartóztatását megelőzően heteket kapcsol össze 4 gyilkosságért. Ridgwayt letartóztatták mert kért egy prostituáltat.

Du. 3:30, november. 16, 2001, egy 1992, amit a piros Ford Ranger felvétel, amit hajtott Ridgway, leállított International Boulevardön SeaTac Ridgwayben, készpénzt lengetett az ablakon kívül. Egy nő, egy motelben gépjárműparkoló az utcán keresztül fűrészeld őt. Ridgway beérkezett a gépjárműparkolóra és kiszabadult. Átsétáltam neki és megkérdeztem, hogy kapott-e egy szobát, mondta a nő. Mondta No azután megkérdezett engem, hogy randevúztam-e. Mondtam azt voltam és érdeklődő volt? Ő mondta volt, de egy zsaru vigyázott ... " mondta a nő. Ridgway azt mondta neki, hogy találkozni fog vele az út hosszában egy banknál. A nő, egy csalétek egy prostitúcióban égj, jelezte hogy tisztviselőket támogasson hogy csináljon egy letartóztatást, a működés egy King County seriff helyettesének.

Őt gyanún tartóztatták le lézengő felvenni egy prostituáltat és foglalt a Regional Justice Centerbe Kentben. Később esedezett nem bűnös. Paul Codd SeaTac Municipal bíró bűnösnek találta őt és 90 börtönben levő napra és egy 1,000 dolláros bírságra ítélte őt. Az egész börtönmondat és a bírság 300 dollárja. Őt néhány nappal később letartóztatták 4 nő gyilkosságáért.


Őt néhány héten belül 4 nő gyilkosságával vádolták.

Azt gondolta, hogy az egész dolognak vége volt. Azt gondolta, hogy az egész dolgot adták egy fuss keresztül 1987-ben, mondta az Attorney Anthony Savage-e. Keresztülment hazugságdetektorokon, keresések, elnevezed azt. Egy olyan ártatlan embernek látszik, mondta Savage.

Ridgwayt tartják a King County Jail ultrahigh*biztonságában egység, óvadék nélkül. Mondta az ügyvéde, Tony Savage. Elég jól az adott körülményekhez képest kitalálom Gary holdingját. Nem tudom, hogy te vagy én tartanék-e fent ugyanazok a feltételek alatti kútként. Neki megengedik, hogy látogatói legyenek de azt nem tudják ha bárki az ügyvédeit kivéve látja őt. Ő nem csüggedt. Nem sír, mondta Savage. Ridgway családja mögötte van 100 %, Savage összeadott. Ridgway családjának a tagjei nem jelentek meg. Nem nyugtalanok, hogy TV csillagok, mondta a tárgyalás után Savage. Nem fogod látni őket a bíróságon egy hosszú, hosszú időért.

Ridgway gyanúsított volt éveken keresztül -- Investigators félt attól, ha kipróbálták Ridgwayt elég bizonyíték nélkül őt fel tudták menteni, ő akkor dupla kockázattörvények alatt volna szabad. Tehát vártak. Őt 1985-ben tisztították miután átment egy hazugságdetektor-teszten. Amikor a fájlját újra kinyitották a következő évben, azt leejtette a FBI, miután Ridgway ügyvéde panaszkodott. Bizonyíték köztük az ondóminták, volt körülményes. Ondómintákat használtak arra, hogy megállapítsák, hogy a vér gépel csak. A teszteredmények csak több millióban szűkülhetnének lent egybe, azonosíthatnának egy speciális egyént.


A kulcs idővonala az otthonai egy térképével randevúzik Gary Ridgway életében gyerekkor óta.

Growing Up - Devoted Son - Friendly Neighbor - őt kötelességtudó fiúnak találták. Ő nagyon közeli volt az anyjának de nem az apjának.

A Marriagese és Love Livesa - egy prostituáltat és egy korábbi feleséget eltömített ő, 1982-ben egy rendőr-típus-fulladás-hajófenékbe tette mindkettőt.

A Homesa & szomszédok - átkutatjuk a házat, a tulajdont és az udvart. Érdeklődőek vagyunk minden hely minden négyzetinchében élt, mondta King County seriff John Urquhart szóvivő. A keresés, miközben ástak, a korteskedés és tetemkutyák odaterjedtek ahhoz, hogy az előző lakhelyei tartalmazzák azt az otthont, ahol a késői anyja több mint 30 éven keresztül élt.


Munka közben - a Male coworkersök* figyelmen kívül hagyták őt, amíg női munkások hárították el a felesleges haladást.

Hobbik - The Bible, Hunting, Swap Meets, piszkos viccek, a Beer & Prostitution - olvasta a munkában levő bibliát, magába szívott sört cans és felvett prostituáltakat.