Javed Iqbal


Pakisztán. A fiúk közül mindegyik olyan utcai csibész volt, amiket gyógyszerezett, zaklatott, megfojtott azután feloldott volt a sav erjesztőkádjaiban miközben trófeákként tartotta a cipőiket és ruháikat. Körös-körül félúton, elkezdte az erőfeszítései egy photodocumentationjét*, amit küldött rendőrségnek, mikor a 100-as célt elérték. Ahogy Islamabadban senki nem veszi észre, hogy egy utcai csibész mikor tűnik el, Iqbal azt állítja, hogy 500-at valósíthatott volna meg ő a vágy.


Én Javed Iqbal vagyok, 100 gyerek gyilkosa vagyok... utálom ezt a világot, nem szégyenkezem a tettem miatt és készen állok arra, hogy meghaljak. Nekem nincsenek sajnálataim. Megöltem 100 gyereket.

Javed halhatatlant gondol; Iqbal vágyat gondol. Ezt az úriembert nem szabad összekeverni Javed Iqballel, krikettjátékossal vagy Javed Iqballel, a sebész, vagy különféle másik kiemelkedő Javed Iqbals Pakisztánban.

Idővonal


Jun 1998 Letartóztatott, kerítő két fiúprostituált szolgáltatásai. Gyorsan kiszabadított óvadék ellenében.
1999. december 30-a Megadja magát Jangnek, Pakisztán legnagyobb keringésének, Urdu újság, Islamabad.
2000. március 16-a Ítélj el Allah Baksh rendeleteket: Javed Iqbalt bűnösnek találták 100 gyilkosságban. A mondat az, hogy őt 100-szor meg kellene fojtani... a testét savban kellene vágni 100 darabra és tevésre, ahogy ráfértek az áldozatai.
2001. október 8-a Javed Iqbal és bűntárs, akit Sajid börtönben talált megfojtottnak. Uralt egy öngyilkosságot, a halálok nagyon gyanúsak voltak és egy dobogás jelei jelen voltak. Guard Iftikar Husain aludt, amikor a halálok történtek.