Elmer Wayne Henley


Teljes név: Elmer Wayne ifj. Henley.

Becenév: Wayne

Születésnap: 1956. május 9-e

Kedvel: csokoládészínű, olvasó, emberek, megható, goth*() csajok.

Idegenkedik: zavar, hazudozók, vakbuzgóság, aszalt szilvák.

Amikor Elmer Wayne Henley tizennégy éves volt, őt megközelítette egy cukorkagyár-munkás elnevezett Dean Allen Corll Corllnek volt egy érdekes üzleti ügye: kettőt, amit száz dollár minden fiúnak, Elmernek átcsábított Corll otthonához, adna Elmernek. Elmer barátja, David Brooks, szintén bent volt az alkun, és Corll ellátta őt egy autóval gyártmányhoz, ami szállítja a fiúkat, az sokkal könnyebb. Soha nem vigyáz a ténnyel az patakok volt sokkal túl fiatal vezetni. Együtt ez a trió hangszerelné 27 fiú kínzását és gyilkosságát, mintegy ahogy fiatal kilencként.

Fiúkat hívtak meg Corll házára annak álcázva, hogy részt vettek egy párton. There'd legyél folyadék ott természetesen. És gyógyszerek, és lányok. Vendégeket halmoztak el intoxicantsekkel*, amíg ők annyira összezavarodottak voltak alig tudtak beszélni, és gyakran egyszerűen elájulnának. Miután felébrednek, felfedeznék, hogy őket megszíjazták és megbilincselték egy kettő--négy. Itt őket kihasználnák, kínoznák, és szexuálisan napokon keresztül megtámadnák. A fanszőreiket leszedték egyen kívül egy időnél. Tárgyakat raktak be a rectumseikbe*(), és üvegrudakat löktek a húgycsövükbe és törtek össze. Nemi szerveket távolítottak el, és minden megerőszakolt volt. Néha ők olyan megfojtott, másik idők voltak, amiket nekik lőttek. Amikor egy áldozat meghalt, a testét eldobták és annak az eljárása, hogy megtaláljanak egy új fiút, megint kezdődne.

Ezek a játékok augusztus 8-án véget értek, 1973 Elmer elkövette annak a megbocsáthatatlan bűnét, hogy meghívta több mint tizenöt éves szökevény Rhonda Williamset, - egy lány - valami, amit határozottan nem engedtek meg. Elmer, Rhonda, és két fiatal barát festéklakkot és ragasztót szippantott, amíg elájultak. Amikor felébredtek, mind a négy felfedezte, hogy őket kötötték az állványra Corll által, aki most lóbált egy fegyvert. Elmer, nincs idegen az, áldozatokat az állványon minek tettek ki, könyörgött Corllnek a kibocsátásáért. Megígérte, hogy meg fogja ölni a lányt, amíg Corll a barátai közül az egyikkel keresztülvitte az akaratát. Corll kiszabadította Elmert a józanságaiból, és egyeztette őt.

Corll követelte azt az Elmer nemi erőszakot Rhonda jog az második, de szegény Elmer túl ideges és zavart volt hogy szexuálisan működjön. Corll elkezdett gúnyolódni Elmer impotenciáján miközben fogásra sarkallja Elmert, egy .22 kaliberes pisztoly. Hatszor lelőtte Corllet a fejben és felső testben. Akkor kibocsátotta a másokat, ki futott el.

, Azután hívta a Pasadena rendőrséget. Y'allnak most jönnie kellene. Megöltem egy embert. A cím 2020 Lamar. , Azután hívta az anyját.

Elmer tisztviselőket vezetett egy hajóra, amit hullattak délnyugat-Houstonban, ahol nyolc fiatalember holttesteit kiásták, elseje 27 különféle helyszínekben, és Elmert gyilkossággal vádolták. 1974 éves Julyban őt és David Brooksot hat egymást követő 99 éves időszakra ítélték, egy mindegyik áldozatnak, akitől személy szerint szabadultak meg. A mai napig Elmer művészetet hoz létre a börtöncellájából, és jótékonyságra adományozza a Houston művészetbemutatóprofitjai egyharmadát.

Dean Allen Corll és Elmer Wayne Henley módszerei megihletnék a sorozatgyilkos munkáját / John Wayne Gacy bohócrajongó .