Charles Manson


Engedd meg nekünk, hogy kapjunk valami egyeneset: Charles Manson soha nem ölt meg senkit. Ő volt az irányító elme a Tate gyilkosságok mögött az 1960 vége, nyújtó speciális utasítások a követőinek. Ez a kisszerű tolvaj, akit vezettek hogy fiatal hippilányokat babonázzon meg, tevő az árverése. A rockzenekar szövegeivel kapcsolatos rögeszméje, Beatles arra késztette őt, hogy azt higgye, hogy egy versenyháború jött. Amíg mindenki eldöntötte, a csapat követője csak visszatérésbe várna a sivatagban, amikor a dolgok megnyugodtak. Azelőtt arra ítélni, hogy meghaljon California gázkamrájában (később felcserélt életbe) felvett egy kevés zenét, jelentéktelen bűnöket követett el és hippicsajokkal lakott. A mai napig marad Pelican Bay State Prisonben, egy javíthatatlan bűnelkövetőkre vonatkozó nagyon biztos lehetőségben,.


Börtönben flörtölt Scientologyvel:


Egy cellapartner feldobott engem Scientologynek. Vele és egy másik fickóval elég nehéz lettem Dianeticsbe és Scientologybe. Ezen keresztül és másik tanulmányok által kijöttem az államomból depresszió. Jobban értettem magamat, életen volt egy pozitív kilátása, és tudta, hogy hogyan lehet az energiáimat szentelni mindegyik napnak és mindegyik feladatnak.
-- Manson: a saját Wordjeiben
Van egy Swastikája faragott a homloka alsó részén, a szemek között.


Idővonal

1934. november 12-e Charles Manson született ahogy nem, nevezd el Maddoxöt, Cincinnati oh, a tizenhat éves prostituáltnak, Kathleen Maddoxnek, a fattyú fia.
1947 Üzent fiúkért létrehozott Gibault iskolába, Terre Haute.
1951 Kísérletek költöznek el Californiába.
1951 Elfogott, küldött National Training Schoolnak a Washingtoni Boysért DC .
1951 Sodomizes egy fiú a National Training Schoolnál levő erő által, és áthelyezik Federal Reformatorybe Petersburgnál, VA.
1952 szeptembere Üzent Chillicothe-nak, oh.
1954 májusa Feltételesen szabadlábra helyezték.
1955 Összeházasodik egy pincérnővel. Fiú született, ifj. Charles Manson.
1958 Feltételesen szabadlábra helyezték.
kb. 1966 Alvin Karpis, a Ma Barker megy, gitárt tanít Mansonnek.
1967. március 21-e Kiszabadult börtönből, üzent San Franciscónak .
1968 Spahn farmba költözik el.
1968 Beatles kibocsátás Helter Skelter.
1969. október 12-e A rendőrök elfogják Charles Mansont Barker Ranchnál a Death Valley National Parkban. Charlie-t gyújtogatásért tartóztatják le miután égetett egy karbantartási járművet, ami eltorlaszolja a kedvenc dűnehomokfutó-útját. A követői közül az egyik, Susan Atkins, van letartóztatta a következő napot és a Tatéról kiönti a babokat /LaBianca gyilkosok. Manson nem hagyott el börtönt azóta.
1969. november 6-a Susan Atkins Manson Family tag mondja a cellmate-jét* az Steve McQueen , Richard Burton, Tom Jones, és Frank Sinatra vagy a veszteséglistájukon.
1969. november 27-e Bíróság miközben kezeli a Charles Manson ügyet, Ronald Hughes kijelölt ügyvéd eltűnik egy Sespe Hot Springsbe tett kempingező kiránduláson Észak-Kaliforniában, amit két Manson követő kísért. A szétbontott testét öt hónappal később azonosítják fogászati röntgensugarak.
1970. március 1-je Charles Manson kibocsátja a gitárnépi albumát Lie: A Love & Terror Cult parancsban, hogy pénzeljék a törvényes védelmét. A rekord dalokból áll, amiket 1968-ban felvettek a Californiai Van Nuysben.
19 Jan 1971 Beatles dal Helter Skeltert a Charles Manson bírósági tárgyalás alatt játsszák.
1972 Halálbüntetés, amit eltöröltek Kaliforniában. Mondat, amit életfogytiglani szabadságvesztésbe cseréltek fel, (a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségével.)
1975. szeptember 5-e Lynette Squeaky Fromme Manson Family tag majdnem meggyilkolja Gerald Ford elnököt egy .45 automatikus a Californiai Sacramentóban. De Fromme-mal megbirkózik egy titkosszolgálat-ügynök, mielőtt gondja tud lenni rá, hogy kínozzon egy kört a tüzelő kamarába.
13 Jun 1981 Charles Manson meginterjúvolt Vacaville Prisonnél televízió által lásd vendégül Tom Snydert.