Ed Gein


Ed Gein bizonyítja azt, amikor ez odajön ahhoz, hogy embereket gyilkoljanak meg, ez a gyilkosság minősége, nem az a mennyiség, ami számít. Az időszak szigorú definíciója által Ed Gein nem volt sok egy sorozatgyilkos. Csak kinyírt két nőt a napjaiban. De, Krisztus mindenható, mi egy beteg csavart baszás ő volt.

Ott van csak olyan hátborzongató öreg farmerekről, akik egyedül élnek és imádják az anyáikat, valami. Ed magányos fiatalember volt. Ő soha igazán voltak bármilyen barátai. Nincsenek barátok Mothert kivéve. Igen, Ed Gein volt az ihlet nem egy, nem kettő, de három igazán filmeket csavart. Alfred Hitchcock elmebeteg, a Texasi láncfűrész mészárlás , és a Bárányok csöndje.

Ed 1906-ban megszületett La Crosse Wisconsinban. A család hamarosan elköltözött Plainfieldbe, és Ed anyja azonnal hozzákezdett elcseszni Ed elméjét. Ő egy olyan királyi szuka volt, aki a házasság előtti szex ellen szólalt fel. A vallásos szenvedélye nem teljesen volt szűzi mindazonáltal: biztatta a két fiát, hogy maszturbáljon. Ed apuja 1940-ben meghalt. A testvére, Henry meghalt az ugyanaz év amíg harc egy tűz a farmon.

Ed anyuja 1945-ben meghalt egy ütés neki egy szomszéddal volt egy érve. Edet összetörték. Természetesen Ed egy elvégzett preparátor volt... de ténylegesen nem tömte meg őt és nem hagyta őt a hálószobában. Éppen neki az ajtó által bedeszkázta a szobáját és bal oldali ajándékait.


Öreg Ed elkezdett igazán hátborzongató lenni, amikor őt egyedül hagyták el. Kezdődött elképzelő körös-körül kapó egy nemmegváltoztatás-operáció. De az sok pénzbe került. Pénz, ami neki nem volt. Minden, ami neki volt, szigorú pszichózis volt, 100 hold üres föld volt, és egy lapát volt.

Tehát kihasználta azt a lapátot. 1947 és 1954 között, Ed teljes szárnyra kelt komoly rabló lett. Lopott körülbelül 40 női holttestet és squirreledöt*() ők távol a tartományában. Használta az egész holttestet: semmit nem pazaroltak el. Tett koponyákat a bedposts, reupholsteredjére* a székei, asztalok, és nő-bőrben fekszik le, és tartott minden fajta emléket az éléskamrában. Pontosan az, amit Ed azt tervezte, hogy Vulvasből egy vödörrel tesz, sóban maradt meg igazán nem tudják, de lehet, hogy ennél volt valami azzal a vödör orral kapcsolatban, amit emellett tartott.

Miután kiásott 40 holttestet és a lány-bőr egy öltönyét és néhány nő-álarcot csinálta, Ed érezte, hogy neki szüksége volt valami élőre. Rendszerint az átlagos szexed-megőrjített sorozatgyilkos szeret megcélozni valamit, amit vonzónak találnak. Ted Bundy például szeretett forró fiatal co-Edek, amíg fiatal Jeffrey Dahmer kedvelte a tizenéves fiúkat. Ednek az öreg hölgyeknek volt egy dolga. 1954. december 8-án Ed lelőtte Mary Hogant, egy 51 éves bártulajdonost. Hazavitte őt és hosszú heteken át skudgie*()dolgokat tett vele. Ismételnék The Silence-ben a Bárányok, egy hüvellyel rendelkező öltönyt és melleket épített a bőréből. Az apja tanításainak a köszönhetően, Ed ragyogó tímár lett és képes volt, hogy kezelje a bőrt, hogy ez ne sorvadjon el. 1955-ig Ednek néhány öltönye volt: estélyi ruha, formális egy sugárhajtású-fekete parókával kisimít egy alkalmi együttest, hordja őt.

Bárkiként ki iszapok tudja, neked soha nem tud elég textilmintád lenni. Tehát Ed elment fagyállónak és egy új Vulvának vásárolni. Bernice Wordent egy belvárosban levő vasáruboltban Plainfieldnek találta. Mielőtt fel tudott hagyni azzal, hogy írja a nyugtát a fagyállóért, lelőtte őt. Őt és a pénztárgépet kint húzták, és soha nem látták élő megint. Szegény kicsi pénztárgép.

A rendőrség végül felfogta azt a hátborzongató esetlen pacák az, aki hirtelen elkezdett lebzselni a vasáruboltban, valószínűleg egy gyanúsított volt. Hamarosan jöttek Ed 1957-es házába, miután Bernice eltűnt. Amikor odajöttek Ed házához, őt belsőnek találták, ami előkészít egy ragut, ami Bernice belsőségéből készült. Ed akasztotta Bernice-t a garázsban, nyúzta őt, kibelezte őt, és levágta a fejét. Őt megnyúzták kinyílik mint egy szarvas.

Amíg a hatóságok ki akartak tűzni három megoldatlanabb gyilkosságot Eden, csak bevallotta Bernice és Mary gyilkosságait. Szintén elismerte, hogy komoly rabló volt.

Öreg Ed csendben ment. Őt börtönben való életre ítélték és 1984-es börtönben halt meg egyedül.