Albert Fish


Born Hamilton Fish 1870-ben Amerika leghírhedtebb huszadik századi a kannibál volt egy Washington, D.C.-ben levő tisztelt családi megélhetésnek a terméke, amit egy közelibb vizsgálat mindazonáltal felfed legalább hét rokonnak, elmebetegségeket vág le a két nemzedékben, ami intézményekben előzi meg Fish születését a család két tagjét beleértve, aki meghalt. Fish öt éves volt, amikor az apja meghalt, és az anyja egy árvaházba tette őt, amíg dolgozott hogy támogassa magát. A rekordok minden szombaton Fish ivadékot írnak le olyan nehezen kezelhető gyerekként, aki elfutott, miközben kitartóan benedvesítik az ágyat, a tizenegyedik éve. Miközben 15 évesen diplomázott magánközépiskolában, elkezdte Albertnek nevezni magát miközben eldobja az utált keresztnevet, ami az osztálytársakat késztette arra, hogy ingereljék őt miközben Hamnek és Eggsnek nevezik őt.

Felnőttként Fish alkalmi munkákat működtetett miközben vándorló házi festőként és díszítőként országon ment keresztül. 1898-ban összeházasodott egy nővel kilenc év a fiúja, aki a felesége előtt nemz hat gyereket, 1917 januárjában egy bennlakóval, elnevezett John Straube-bal, elfutott. Straube-bal egyszer visszatért vontatásban, és Fish a feltételre vitte a hátát az ő elküldi a szeretőjét. Később felfedezte, hogy a felesége tartotta Straube-ot a padlásban, és egy viharos érv után elindult, soha visszatérni.

A részéről Fish 1910-ben elkövette az első gyilkosságát miközben megölt egy embert a Delaware-i Wilmingtonban, de a gyerekei megjelölték a Fishnek a felesége első indulásának a dátumából való viselkedésében bekövetkező nyilvánvaló változást. Látszólag alávetett hallucinációkra rázná az öklét az égnél és ismételten sikítana, én Krisztus vagyok! Kínzott bűnnel áldozz, és bűnhődés fájdalmon keresztül, Fish biztatta a gyerekeit és a barátaikat, hogy evezzék őt, amíg a fenekei vérzettek. Egyedül, berakott több tűt az ágyékába miközben elvesztette valamennyinek a nyomát, ahogy kisüllyedtek látványból. (Egy börtönRÖNTGENSUGÁR felfedte, hogy legalább 29 tűket választ el, néhány, amit merő töredékekre erodáltak idővel.) Másik alkalmakon Fish alkoholban áztatna pamutlabdákat, berakná őket a végbélnyílásába, és meggyújtaná őket. Agónia által okozott csalódást mikor elkezdett tűket csúsztatni a saját körmei alatt, Fish siratott, ha egyetlen fájdalom volt nem annyira fájdalmas!

, Bár soha elvált az első feleségétől Fish még háromszor megházasodott miközben élvezett egy olyan szexéletet, amit a bírósági pszichiáterek leírnának egyként, példátlan perverzitás. (Börtönben a hatóságok összeállították tizennyolc nemi perverziónak egy listáját, amit gyakorolt Fish, köztük a coprophagia*, - az emberi ürülék fogyasztása.) Nyomkövetés a sadomasochismje* vissza hatból öt korába, amikor elkezdett csupasz-legalsó paddlingseket*() élvezni az árvaházban, Fishnek a fájdalommal kapcsolatos rögeszméjét gyerekeken összpontosították elsősorban. Isten által rendelt hogy fiatal fiúkat heréljen ki, pártatlanul zaklatta mindkét szex gyerekeit, ahogy utazott az ország körül. Az ügyészek magabiztosan kapcsolatba hozták őt legalább 100 szexuális támadással 23 államban New Yorkból Wyomingba, de Fish a becslésük által slightedot*() érzett. Nekem gyerekeim voltak minden államban, nyilatkozott miközben helyezte a sajátját, 400 közelében levő áldozatok ellenpárja.

Mindazért, Fish gondatlan volt a bűneiben miközben gyakran munkákat vesztett el, mert az ezekkel a gyerekekkel kapcsolatos dolgok kijöttek. Letartóztatott nyolcszor az évek során időt a kis lopás számára szolgált miközben rossz csekkeket és megszegő feltételes szabadlábra helyezést vagy próbaidőt hagyott le. Az obszcén levelek a szenvedélyei közül egy másik voltak, és Fish voltak postázott számtalan példa idegeneknek a címzettjeik magányosan házasságközvetítő irodákból vagy újságból győzedelmeskedtek-szívek oszlopok.

1928-ban, miközben Mr. Howardként pózolt, Fish barátkozott a Budd családdal White Plains, New York. Június 3-án, amíg kísérő 12 éves Grace Budd egy a mitikus gyerekek pártja, egy elszigetelt kunyhóba és oda vitte a gyereket feldarabolta a testét miközben több darabot mentett meg egy olyan raguért, amit fogyasztott.

Két évvel később a Budd üggyel nyugodj meg megoldatlan, Fisht először korlátozták egy pszichiátriai kórházra. A megfigyelés két hónapja után, ő volt egy jegyzetolvasással kirakodott: Nem elmebeteg; pszichopátiás személyiség; szexuális típus. 1931-ben, miközben még egyszer letartóztatta Fisht a postázó obszcén levelek egy vádján, a rendőrség megtalált egy jó kihasznált macskát-o-kilenc-farkak a szobájában. Őt a megfigyelés még két hete után bocsátották ki egy pszichiátriai kórteremben.

Kényszerített hogy a bűneiről szemléljen vágyakozva, Fish küldte a Budd Familynak szóló 1934-es következő levelet:

A kedves Mrs.,
1894-ben, amit egy barátom fedélzeti kézként szállított a Steamer Tacomán, Capt. John Davis. Hong Kong Chinának vitorláztak San Franciscóból. Megérkező ott ő és két másik partra mentek és itták. Amikor visszatértek, a hajó eltűnt. Annál az ott levő időnél volt egy éhínség Kínában. Bármennyi húsa eléggé volt 1-3 dolláros Dollarsből egy font. Annyira nagy volt a szenvedés a nagyon szegények között, amiknek minden gyereket 12 alatt eladtak, az Butchers összevágni és eladni ételért azért hogy akadályozza meg, hogy mások éhezzenek. Egy fiú vagy egy lány 14 alatt nem volt biztonságban az utcán. Bármilyen boltba tudtál menni és bélszínt tudtál kérni-irányt vált-vagy raguhús. Egy fiú meztelen testének a részét vagy egy lányt kihoznának és csak az, amit akartál, vágott ettől. Egy fiú vagy a lányok hátsó, ami a test legédesebb része és borjúhúsként árult, a szelet hozta a legmagasabb árat. John higgadt ott vágyakozz annyira szerzett egy emberi hús iránti érzéket. A N.Y. való visszatérésén egy 7-kor és egy 11-kor lopott két fiút. Őket vitte el az otthonának levetkőztette őket meztelenül kötötte őket egy szekrényben. Akkor égetett mindent, amit viseltek. Több alkalom minden éjjel-nappal elverte őket - kínozta őket - jóvá és lággyá tenni a húsukat. Először ölt az 11 éves- öregfiú, mert nála volt a legkövérebb segg és hajtja a legtöbb húst ezen. A teste minden része Cooked volt és evett fejet kivéve - csontok és belek. Ő Roasted volt az több mint (a segge egésze), forrt, roston sült, sült, főtt. A fiúcska következő volt, ugyanúgy ment út. Akkor 409-nél éltem E 100 St. közeledik - jobb oldal. Elmondta annyira gyakran nekem, hogy a Human hús milyen jó volt döntöttem hogy ízleljem meg azt. Vasárnapi júniuson az 3 - 1928, amit 406 W-nál hívtam rajtad, 15 St. Brought sajtot főzöl be - eprek. Ebédeltünk. A báj ült az ölemben és megcsókolt engem. Döntöttem hogy egyem őt. Az elfoglalás színlelésén ő egy pártra. Te mondta Yes mehetne. Vettem őt egy lakatlan házba Westchesterben már csákányoztam kint. Amikor oda értünk, azt mondtam neki, hogy maradjon külső. Vadvirágokat szedett. Felmentem és levetettem a ruháim közül mindegyiket. Tudtam ha én nem feltenném a vérét rájuk. Amikor minden kész volt, az ablakba és Calledbe mentem ő. , Azután elbújtam egy szekrényben, amíg a szobában volt. Amikor látott engem mind az meztelenül elkezdett sírni és megpróbált csökkenteni lépcsőket. Megragadtam őt és azt mondta, hogy el fogja mondani a mamájának. Először meztelenül levetkőztettem őt. Hogyan rúgott - harapás és karcolás. Halálba tömítettem el őt, azután vágtam őt kicsi darabokra, úgyhogy a húsomat tudtam elvinni a szobáimnak, Cook és eszi azt. Hogyan édes és lágy a kicsi seggét sütötték a sütőben. Ez 9 napot vett engem hogy egye az egész testét. Én <I>not </> megbaszta őt tho én tudna kívántam. Meghalt a<I> szűz. </I></blockquote> nem megbassza őt tho én tudna kívántam. Meghalt egy szűz.

Kinyomozott rendőrség által a levélen keresztül Fish azonnal bevallott másik emberöléseket gyerekeket beleértve, akiket 1919-ben, 1927-ben, és 1934-ben öltek meg.

Hatóságok, amik nem értettek egyet a végső test-számolásán, detektívek, akik még legalább három áldozatot sorolnak fel New York Cityben. Letartóztatott mert egy ügyben kérdezett, Fisht kibocsátották, mert annyira ártatlannak tűnt. Egy másik alkalmon egy kocsikarmester Fisht akként az emberként, akit látott, egynek tekintette egy kicsi, zokogó fiúval a gyerek eltűnésének a napján. Egy bírósági pszichiáter többet gyanúsította Albertet legalább öt gyilkossággal New Yorki detektívvel, aki hármat ad hozzá, és a New York Supreme Court egy igazsága megbízhatóan tájékozott volt a gyilkos tizenöt emberölésben való részvétel.

Pernél az állam kétségbeesett volt, hogy nyert egy halálbüntetést miközben nevetséges pszichiátriai tanúvallomással bírálta felül Fish elmezavarvédelmét. Miközben beszélt az államért, a doktorok egy eleme nyilatkozott, merev arcú, az Coprophagia egy fajta dolog. Nem nevezünk betegnek olyan embereket, akik szellemileg teszik azt. Egy olyan ember, aki teszi azt, társadalmilag tökéletesen rendben van. A társadalmi státuszáig érintik, róla azt hiszik, hogy normális, mert a New York Mental Hygiene Department Statéja szintén elfogadja azt.

Fish kószáló, obszcén vallomásaival kézben az esküdtszék előre megfontolt gyilkosságért találta épelméjűnek és bűnösnek őt. Ítélt meghalni, Fish volt 1936. január 16-án Sing Sing börtönnél kivégzett villamosszékben. Ez vett két zökkenést, mielőtt a szék, amit rövidre zárt a tűk közül mindegyik, amit Fish ültetett a testében, befejezhetné a munkáját.