David Berkowitz


Son of Sam - David BerkowitzDavid Berkowitz élete, amit szintén The Sonként ismertek, Sam, a születése napja óta szerfelett furcsa volt. És a furcsaság folytatódik, és kétségtelenül folytatódni fog a nap meghal...

1976. július 29-én a Sam saga Sonja kezdődött. Donna Lauria (18) és Jody Valenti (19) ártatlanul ült az autójukban Lauria Bronx lakásán kívül mikor Donna észrevette, hogy egy ember merőn néz az ablakba. Ki ez a fickó? Mit akar? Donna soha nem érte meg, hogy hallhassa, hogy a kérdései válaszoltak. David Berkowitz húzott az övé .44 kaliberes Charter Arms Bulldog egy papírzacskóból és 5-ször tüzelt az autóba. Donna azonnal meghalt. Laurie túlélte a támadást és képes volt, hogy adja egy ember első homályos leírását az volt hamarosan tudni az .44 kaliberes gyilkos. A rendőrség úgy gondolta, hogy a támadás egy csőcseléktámadás volt vagy esetleg a személycsere egy egyszerű ügye volt.

1976. október 23-án Carl Denaro (20), Rosemary Keenan éppen visszatért egy pártról és parkolták Rosemary otthona közelében, a beszéd Carl piros Volkswagen Beatle Davidjében megint megközelítette az autót az utas oldaláról, és eltüzelt 5 lövést a járműbe. Rosemary azonnal meghalt, Carl életben maradt miközben kihevert egy golyót, amit feltekertek a fejébe. Ennél a pontnál egy minta már elkezdett felszínre kerülni. David Berkowitz hosszú, folyó hajjal ütött meg nőket leginkább.

Egy hónappal később 1976. november 26-án Donna DeMasi (16) és Joanne Lomino (18) éppen hazament egy buszban miután nézett egy lépést egy helyi színháznál. Joanne házából néhány tömbön belül hagyták a buszt és elkezdték sétáltatni a megmaradó távolsági otthont. Közülük egy őket követően észrevett egy furcsa embert de megpróbált nem fizetni neki figyelmet. David végül bezárta a közti rést és az kettő nő és röviden tudod Dóval szólt hozzájuk hol... - gyorsan húzott az .44 a két nőnél levő dzsekije és tüzelt különféle lövései alatt. Egy furcsa következményben David kiürítette a megmaradó lövéseket egy közeli házba. Mindkét nő túlélte a támadást, Donna ütni egy golyó által az alig szalasztotta el a gerincét. Joanne volt nem szerencsés és sajnos vált egy deréktól lefelé bénult egy golyó odakanyargott a gerincéhez.

Ennél a pontnál, csak egy egyetlen golyót nyertek vissza, úgyhogy kapcsolatot nem csináltak a 3 incidens között. A rendőrség elméletbefoglalt egy kapcsolat de csendben bocsátotta el az ötletet amiatt, hogy leírásokat változtatott, ő támadó.

1977. január 30-án (az ellentétes források 01/29) Christine Freundra teszik az eseményt (26) és John Diel ült John autójában (egy Pontiac Firebird) egy éjszaka után kint egy bárnál. David eltüzelt 2 lövést az autó elülső szélvédőüvegén keresztül. Christine azonnal meghalt. John életben maradt és rátermett volt hogy a támadó egy leírását ajánlja fel rendőrségnek.

Egy sorozatgyilkos?

Joe Coffey detektívőrmester észrevette, hogy a fegyver, amit használtak Christine-en, egy nagy kaliberfegyver volt. A Donna Lauriával együtt kötötte ezt, Donna LaMasi, és Joanne Lomino incidensek. A ballisztika megerősítette azt egy .44 Charter Arms Bulldog volt a fegyver (melyik nem volt egy közös kézi lőfegyver). Mióta a rendőrség úgy tudta vélni, hogy semmi nem köti ezek közül az áldozatok közül mindegyiket együtt, elkezdtek félni, hogy egy sorozatgyilkos szabadon volt.

1977. március 18-án a rendőrség megkapta a megdönthetetlen bizonyítékot az egy veszélyes gyilkos szabadon volt. Virginia Voskerichian (19), egy Barnard College kitüntetéssel végzett diák iskolából sétált haza a Dartmouth Streeten (királynőkben) du. körülbelül 7:30 mikor David közeledett iránnyal szemben. A pontos pillanatban amikor találkoztak, David húzott az övé .44 a derekáról és közvetlenül Virginiánál tüzelt. Azonnal meghalt. A rendőrség elérte, hogy egy tökéletes golyó összeilljen a golyó ellen, amit szereztek a Donna Laurie incidensről, és volt egy határozott konfirmálása az a legrosszabb félelmeiket megvalósították.

Egy tanú az eseményre képes volt, hogy adja David Berkowitz egy pontos leírását - fehér hím, 25-30 év öreg, 6 láb magas, közepes testalkat sötét hajjal. Valójában, David ténylegesen beszélt a tanúhoz. Ahogy átmentek, a tanú elmondta, hogy David nyugodtan beszélt, hi úr. Egy szokatlan csavarodik, a rendőrség, foltos David, aki a hívás előtt elfut a színhelytől, bejött. Üldözést készültek adni, amikor a jelentés csatlakozott a rádióhoz, úgyhogy elhagyták a terveiket és gyorsan helyette elköltöztek a bűn színhelyébe.

Egy mániás sorozatgyilkos megdönthetetlen bizonyítékával a rendőrség tartott egy sajtókonferenciát és kibocsátotta az ember egy leírását. Egy különleges ügyeletes alegységet 1977. április 14-én összeraktak - Operation Omega, ami az egyetlen legnagyobb operációvá válna, valaha a New Yorki rendőrség által fellépett. Vezetett Timothy J Dowd Deputy felügyelő által ez végül bevonna több mint 300 detektívet. és költség 90,000 dollár fölött egy nap alatt.

Fiú Sam és a médiaőrjöngés

Három nap Operation Omegának, a hatodik támadásnak, a képződése után történt. Valentina Suriani (18) és Alexander Esau (20, egy autómentő-üzemeltető) szerelmeskedett Alexander autójában (egy Mercury Montego) a Bronx területben levő Hutchinson River közelében (csak egy blokk a Donna Laurie bűntől távol). De. 3:00-kor egy autó, amit húztak ők és a 44 kaliberes gyilkos mellett, eltüzelt 2 lövést mindegyik áldozatnál. Valentina azonnal meghalt és Alexander több órával később meghalt. Egy feljegyzést, amit megcímeztek Joseph Borrelli kapitánynak, elhagytak a helyszínen melyik azonosított az .44 kaliberes gyilkos Sonként Sam.

...I mélyen megsebzi az, hogy te egy nőnek nevezel engem, gyűlölő. Én am nem. De én szörny vagyok. Én vagyok Sam Fia...

... amikor Sam apát isszák, durvává válik. Veri a családját. Néha összekötöz engem a ház hátára. Másik idők bezár engem a garázsba. Sam szeret vért inni. Elmegy és öl, parancsolja Sam apát...

A feljegyzés hátborzongatóan ezekkel a szavakkal befejezett: vissza fogok jönni, vissza fogok jönni! Interrepretednek* lenni - csapódik, csapódik, csapódik - pfuj!. A feljegyzés alá volt írva a tiéd gyilkosságban - Mr. Monster.

Bizonyítékkal, amit messze így gyűjtöttek, a fenti feljegyzést, Dr. Martin Lubert, Bellevue-nál levő törvényszéki pszichiátria korábbi fejét, és 45-öt beleértve a másik pszichiáterek rátermettek voltak Sam Sonjának egy pszichológiai profiljából. Őt ítélték egy olyan paranoiás tudathasadásos, aki ördöggel tekintheti birtokoltnak magát. Őt gyanították hogy nehézséggel legyen magánzó, tapasztalt kapcsolatok alatt (különösen nőkkel). Ennek a szintnek egy leírásával több ezer hívás kezdte el elárasztani a New York Police-t.

Két héttel később 1977. április 30-án David Berkowitz folytatta a levélkampányát. Egy feljegyzést küldtek Jimmy Breslinnek, egy riporternek, a New York Daily hírekért. A Daily News néhány napon keresztül ült a feljegyzésen miközben rövid kötekedőcikkekkel épített felfüggesztést, azután kibocsátotta azt a május 2-i nyilvánosságnak. A Daily News minden másolata egy órán belül kifogyott. A sajtó továbbra is gurult és a nap végéig több mint 1,116,000 másolatot eladtak, egy rekord azt nem vernék, amíg David Berkowitz napja letartóztatás.

....Hello a NYC járdáiban levő repedésekből és azoktól a hangyákról, amik laknak ezekben a repedésekben és etetésben a halottaknak a szárított vérében, amiket az hozzászoktatott a repedésekhez...

...Sam egy szomjas legény. Nem fogja megengedni nekem, hogy abbahagyjam ölés, amíg kapja a töltését vér... ...Howevernek, neked nem szabad elfelejtenie, hogy Donna Lauria és te nem tudjátok megengedni az embereknek, hogy elfelejtsenek neki bármelyiket. Ő nagyon édes lány volt...

A Daily News visszatartott a levélből néhány adagot a rendőrség ragaszkodásánál (ez említette a N.C.I.Cet - National Crime Information Center). A kihagyott átjáró olvasott:

...here vagy néhány név előremozdít téged...

...Duke halál. Királyi fűzfavesszőt vezetett el. Az huszonkét Disciples pokol. És végezetül, John Wheaties, nemi erőszakot elkövető és suffocator*() fiatal lányok...

Cassara és a Carr

A történetünk vesz egy június 10-i furcsa kanyart, 1977 Jack Cassara New Rochelle-ből Carrtól kapott egy furcsa feljegyzést a postában Yonkersben. Hozzátartozó a levél egy Németjuhász-kutya egy képe volt.

Kedves Jack, sajnálkozó vagyok, hogy hallom arról az esésről, hogy csökkentetted a házad tetőjét. Csak akar mondásra sajnálom de én biztos vagyok, hogy ez nem lesz hosszú, amíg sokkal jobban érzed magadat, egészséges, nos és erősen: Legyél gondos legközelebb. Azóta tied miközben elmész, hogy sokáig bebörtönözzenek, engedd meg nekünk, hogy tudjuk, hogy Nannnek van-e szüksége bármire.

Őszintén: Sam és Francis

Jacknek nem volt fogalma sem, hogy Sam és Francis Carr kik voltak, úgyhogy felkereste őket és nekik adott egy hívást. Samet és Francist szintén izgatta a levél és egyeztették hogy találkozzanak Jackkel és a fiával, Stephen Cassarával, hogy vitassák meg az eseményt.

A levél és kép beszélgetése és vizsgálata alatt a Carr azt mondta Jacknek, hogy nekik volt egy kicsi kutyájuk kit lőttek le és szintén egy Németjuhász azt szintén lelőtték a környékükben. Stephen Cassara, Jack 19 éves fia, visszaemlékezett, hogy egy furcsa fickónak, David Berkowitznek, aki bérelt egy szobát az 1976-os házukban, volt egy furcsa idegenkedése a kutyájukra. Soha nem tért vissza a kétszáz dolláros biztonsági letétjéért, amikor távozott. Nos őt mindig szintén zaklatta a kutyánk. Ez elkábította a Carrokat, amikor rájöttek, hogy David Berkowitz szintén szomszédjuk volt - egy szomszéd ki kifogásolta az ugató kutyájukat mindig és az egy személy ők voltak nagyon gyanúsított az állat lövöldözésével érintettnek lenni.

A New Rochelle-t és Yonkers rendőrséget értesítették. Nann Cassara, Jack felesége, rajzolta a helyes következtetést, hogy David Berkowitz volt Sam Sonja.

Egy egyenletes idegenben csavarodj, a válaszoló Yonkers tisztviselők közül az egyik emlékezett, hogy egy helyettes seriff, Craig Glassman, David Berkowitz szomszédja volt. A név minden összejött mert a tisztviselő visszaemlékezett, hogy Glassman megkapott egy névtelen levelet egy démoncsoportról, ami Glassmanből áll, a Cassaras, és az Carr! A Yonkers rendőrség húzó cím és regisztrációs információ által reagált ehhez David Berkowitzen. Egy Ford Galaxyt vezetett és észrevették, hogy az engedélyét felfüggesztették...

1977. június 25-én Judy Placido (17) és Salvatore Lupo (20) éppen királynőkben hagyta az Elephast, egy diszkót, amikor Judy megjegyezte This Sont Sam igazán ijesztő. Az az út, amitől az a fickó sehol nem jön ki. Soha nem tudod, hogy hol fog ütni aztán. És ahogy Judy később nagy hirtelen magyarázna, hallottam miközben visszhangzottam az autóban. Nem volt semennyi fáj miközben éppen zúg a füleimben. Salre néztem, és a szemei épp mint a szája voltak nyitva messze. Sikítások nem voltak. Nem tudom, hogy miért nem sikítottam. Az ablakok közül mindegyik zárva volt. Nem érthetném, hogy ez a kopogó zaj mi volt. Azután éreztem összezavarodott, kábult. Salt ütötték a karban. Judyt 3-szor lelőtték. Mindkettő életben maradt.

A rendőrség összerakta a nyomok közül mindegyiket

1977. július 29-én pontosan egy évvel az első incidens után a New A York rendőrség félt, hogy egy évforduló öl. Aggódva vártak és volt megkönnyebbült mikor minden csendes volt. De, 2 nap július folyamán egy későbbi időpont 31, 1977, Son Sam lecsapott az utolsó időért. Stacy Moskowitz és Bobby Violante de. 1:45 körül parkolt Gravesend Baynél Brooklynban látás után egy film együtt. Bobby felvetette, hogy mennek, mivel egy séta és Stacy vonakodva egyetértettek. Amíg séta megfogták egy olyan embernek egy pillantását, aki gyorsan alábukott néhány parkolt autó között. Stacy ragaszkodásánál visszatértek az autójukhoz. Miután visszatért az autójukhoz, Bobby meggyőzte Stacyt, hogy minden OK volt és folytatták a dátumukat. Nagy hirtelen, Bobby visszahívott, hallottam mint egy dúdoló hang. Először azt gondoltam, hogy üveget hallottam eltörni. , Azután nem hallottam Stacyt már. Nem éreztem semmit, de láttam őt elesni tőlem. Nem tudom, hogy ki kapott lövéseket először, ő vagy én. Bobbyt kétszer lelőtték az arcban. Stacyt egyszer lelőtték a fejben. Stacy 38 órával később meghalt egy New Yorki kórházban. Bobby túlélte a támadást de törvényesen kijelentették vak vesztes a bal szeme és a jobb szemében levő látás 80 százaléka.

Egy tanú az incidensre, Cacilia Davis, rendőrségnek adott egy szemtanút jelenti azt valamennyinek, megtévesztőnek látszott. Jelentést tett miközben látott egy VW Vant elszáguldani a színhelytől? Szintén megmondott miközben látott egy embert, ahogy megpróbál elbújni, egy olyan ember, akit gondolt, elrejtett egy fegyvert. Adta az ember egy részletes leírását de rendőröknek okoztak csalódást hogy hallják, hogy a leírás különbözött David Berkowitznek attól a profiljától, amit már összeállítottak. Gyakorlatilag diszkontálták a történetét de felújítottak követést a ragaszkodásán, hogy volt a területben, ami azon az éjszakán parkolt autókon ír jegyeket, egy rendőr. Olyan bűnelkövetőknek egy listáját, akik azon az éjszakán jegyeket kaptak meg, összeállították és aközött a lista között volt egy David Berkowitz, akit 561-ként jegyeztek be,-XLB, aki 35-nél élt, a Pine Street Yonkersben.

Időközben 1977. augusztus 03-án azok a Yonkers rendőrök, akik a Casssarával és Carr levelekkel játszottak szerepet, arra késztettek, hogy kicsi nyomoznak, dolgoznak egyedül. Ásó körbe a rendőrségi adatbázisban felfedezték, hogy David Berkowitz illesztette Sam Sonjának a leírását. Ráadásul mentek addig, hogy beszéltek David háztulajdonosával, aki megemlítette, hogy David egyszer egy biztonsági őr volt, - ez vezetett az kettő Yonker tisztviselő a helyes következtetésre, hogy David Berkowitz jártas lett volna a fegyverekben. Továbbadták ezt az információt az elöljáró parancsnokuknak ki fordított tovább lehagyta azt az Omega Forcénak.

Napokkal később, egy hívás egy gyanúsított gyújtogatásról megérkezik a Yonkers rendőrségnek egy Deputy serifftől, Craig Glassmanből. Glassman, ha te visszahívás, volt David Berkowitz egy szomszédja, akinek a neve a Cassara és Carr levelek folyamán felmerült, incidens. Craig azt mondta tisztviselőknek, hogy egy tűz szilárd külső volt, amit az ajtaja és valaki leejtettek.22 a lángokba való kalibergolyó. Elbeszélte a gyanúját arról a szomszédról, aki élt, ő, David Berkowitz fölött,, aki már távozott, miközben leveleket fenyegetett a küszöbén. Állította egy: True, én vagyok a gyilkos, de Craig vagyok, a gyilkosságok a rendelkezésedre állnak.

Ez ennél az állításnál, hogy Stan Carr nagyon dühössé és bosszússá vált a New Yorki rendőrségnél mert diszkontálta a történetét, volt a furcsa levél, a lövéskutya, és a ragaszkodása, hogy David Berkowitz volt Sam Sonja. Sam megrohamozta a New Yorki rendőrőrszobát és közvetlenül az Omega Force csapatnak ment.

Végül, a Cecilia David jegyincidens, Stan Carrs vadon kiderít, Glassman furcsa a szomszédjával befut, és a Carr's/Cassara levél kényszerítette a rendőrséget, hogy David Berkowitzet elsőszámú gyanúsítottnak találja. Alakították David otthonának egy felügyeletét. Először tévesen letartóztattak egy gyanúsítottat az, akit gondoltak, be készült lépni David Berkowitz autójába - a gyanúsítottról kiderült, hogy maga David Glassman volt. Több órával később David kijött az otthonából, ami visz egy barna papír-zsákot. Amint belépett az autójába, a rendőrség körülvette őt és egy tisztviselő tett a fejébe, ami megparancsolja neki, hogy fagyjon, egy fegyvert gyorsan.

Most hogy kaptalak téged, Faloticót mondták, kit kaptam?

Tudod David válaszolt

No, én nem. Elmondod nekem. Falotico ellenszegült.

Miközben még mindig mosolyog, neki válaszoltak, én Sam vagyok. David Berkowitz.

David Berkowitz szabadon bevallotta a gyilkosságok közül mindegyiket miközben olyan pontos részleteket adott, amiket csak az igazi gyilkos tudott volna. Izgatottnak és elégedettnek látszott a figyelem egészével, amit megkapott, és bűntudatot ajánlott a bűneiért. Davidet megtalálták bűnös és ítélt 364-ig év börtönben, egy mondat tovább szolgál az Attica Correctional Facilitynél. David megölt 6 embert, megvakított egyet, megbénított egyet, és 7-et sebesített meg.

A letartóztatás és következő per után David életének a bizarr meséi elkezdtek felszínre kerülni...

David élete Berkowitz

David június 1-jén megszületett, 1953 éves volt. A szülei, Nat és Pearl Berkowitz, azóta születéskor örökbe fogadta Davidet nekik nem lehetnének a sajátjuk gyerekei. David felnőtt a Bronxban és ismert volt, hogy magánzó volt, hogy, hiperaktív és néha erőszakos volt. Ő mindig meglehetősen nagy volt a koráért és híres volt arról, hogy zsarnok volt.

Messzi hátként ahogy tudok emlékezni, hogy a gyerekkorom nem volt az egy normális gyerek. Ez kezdődött, amikor én körülbelül öt vagy hat éves voltam. Én teljesen irányíthatatlan voltam. Én tombolás a házon keresztül, néha felborító bútor. Egy óriási erő találkozna velem és arra ösztönözne engem, hogy cselekedjek romboló dolgokat tulajdonba vagy még magamnak is. Másik idők teljes csendben volnék a szüleimnek és nem reagál a segítségnyújtásaikra szeretet. Órákon keresztül bezárnám magamat a szekrénybe a sötétségben és tartózkodásban ott. Olykor lehangolt voltam és a szüleimnek el kellene húzniuk engem az ablaktól hogy akadályozzák meg, hogy öngyilkosságot kövessek el. Én egy kínozott gyerek voltam miközben mindig pszichológiai problémáim voltak. Az iskolai hivatalnokok egy gyerekpszichológushoz küldtek engem.

1967-ben Pearl Berkowitz meghalt rákban - David 14 éves volt. Őt 1971-ig felemelte az apja, Nat, amikor Nat újraházasodott. Nat új feleségét éppen Davidről zavarták és hamarosan Nat és a menyasszonya elköltöztek Floridába miközben elhagyták a 18 éves Davidet egyedül a Bronxban.

A magányos és zavaros David csatlakozott a hadsereghez az ugyanaz év (1971) hol kiváló mesterlövész lett. Azt mondták az David egyetlen szexuális találkozása a hadseregben való tartózkodása alatt történt - egy szerencsétlen megnyúz egy koreai prostituálttal az azt eredményezte, hogy David összehúzott egy nemi betegséget. Miután szolgáltad az időszakát, amit visszaküldött a Bronxnak, nyugodj meg igazi irány nélkül.

Ez volt ekkor (1974-ben) az David, aki tudta, hogy őt örökbe fogadták, úgy döntött, hogy a nyomukra lel az igazi szüleinek. Miközben használta Records Bureauját, megállapította, hogy az igazi neve Richard Falco volt. Néző egy telefonkönyvön keresztül véletlenül megtalálta Betty Falcót (Broder) és neki adott egy hívást. Mohón beleegyezett, hogy beszéljen Daviddel és hamarosan tudomást szerzett az eseményekről, amik körülveszik a születését.

Betty Falco házas volt Tony Falcónak, egy halpiac tulajdonosának, és egy gyereke volt, Roslyn. 1953 körül Tony hagyta Bettyt egy másik nőnek. A csüggedt Betty hamarosan kezdődött egy házas emberrel való eset elnevezte Joseph Kleinmant, egy ügyet, az azt eredményezte, hogy Betty terhessé vált. Joseph Kleinman beleegyezett, hogy gondoskodjon Betty családjáról de csak ha örökbefogadásért adta át a gyereket. Mielőtt David még született volt, az örökbefogadást elrendezték és közvetlenül a születése után neki adták az új nevét és átadták a Berkowitz családnak.

Bár Davidet éppen zavarni kellett hogy halljon arról a helyzetről, ami forgott a születése körül, tovább látogatta meg Bettyt és Roslynt egy ideig (Joseph Kleinman már rákkal távozott el 1965-ben egy rohamról). Fokozatosan 1975 folyamán elkezdtek megint elhidegülni, amíg neki már nem volt velük való kapcsolata. Ez kicsivel az első bűn előtt volt és Josyln, David nővére, már Davidről gondterheltté vált ki panaszkodott hatalmas fejfájásokra gyakran.

David zavaró viselkedése elkezdett gyümölcsöt venni:

... a lányok csúnyának neveznek engem és zaklatnak engem a legtöbb. A fickók éppen nevetnek. Bárhogy is a dolgok hamarosan a javulás irányába változni fognak...

Kicsivel a gyilkosságok előtt David gyújtogatáshoz fordult módként, hogy szellőztessék a haragját. A naplója mutatja, hogy 1975 folyamán New Yorkba helyezett több mint 1400 tüzet. Szintén követeli azt ezalatt az időszak alatt, amit megkísérelt, kettő (néhány forrás hármat jelzett) késtámadások a nők ellen. Mindkét nő életben maradt. David jelezte azt az érzései akkor volt démonok, zaklató ő keresztül az folytonos ugató a szomszédai kutyák, megparancsolta neki, hogy kezdeményezze ezeket az alattomos tetteket

Három hónappal az első gyilkosság előtt David 35-be költözött el a Pine Street Yonkersben az, hogy hol érezte, hogy a démonok követték őt és keresztül folytatták a támadásukat, az szüntelen ugató a szomszéd kutya.

Amikor beköltöztem, a Cassaras nagyon jónak és csendesnek látszott. De becsaptak engem. Feküdtek. Azt gondoltam, hogy ők az emberiség tagjei voltak. Ők volt nem! Hirtelen a Cassaras elkezdett a démonokkal megmutatkozni. Elkezdtek ordítani és felkiáltani. Vér és halál! Kiáltottak a mesterek nevein kívül! A vérszörny, John Wheaties, Jack tábornok Cosmo.

Végre David Berkowitz eltört és az ölő tombolása kezdődött. Felvidított a figyelem által elkezdett fogadni a médiákból, David tapasztalt az elsőért időzítsd az öntisztelet egy értelmét. Végül emberek kezdtek el figyelni a magánzóra a Bronxból.

David azt állította, hogy minden éjszaka nőket cserkészett be és ha sikertelen egyszerűen visszatérne az előző bűnei közül az egyiknek a színhelyéhez azért hogy éledjen fel, a tapasztalat. Mutatta, hogy részt akart venni a temetéseken de ijedt volt őt észrevennék (bár azt állítja, hogy meglátogatta a sírokat). A levélírás-kampánya eredt az olvasásából egy Jack a Ripper könyv. Egyszer a médiák fogalmazták a Sam név Sonját, ez ragadt és annyira kedvelte azt az ráadásul létrehozott egy logót ezért.

Berkowitz élete a következményen

Son elfogása után Sam, David büszkén eldöntötte, hogy költeni fogja a rács mögött levő élete maradékát. Még börtönben is a furcsa események folytatódtak - az életére törtek. Bár sikertelen, az incidens azt eredményezte, hogy David megkapott 56 öltést a torkán.

10 David börtönbüntetésébe való évről, mikor egy börtönőrizetes megközelítette Davidet a vallásnak a kilátásával, ami egy kivezetés a haragjáért. Ahogy David magyaráz:

Volt egy idő egy hideg telet 1987-ben hátrál éjjel, mikor a börtönudvarban voltam. Egy másik őrizetes, akit sétáltattak én bemutatta magát, és merészen azt mondta nekem, hogy Jézus szeretett engem és egy az életemre vonatkozó terv. Miután mondta azokat a szavakat, nevettem rajta és megmondtam ő az út nem volt isten szerethetne engem. Elmondtam neki voltam szintén gonosz, az elpazarolta az idejét. De ez az ember ilyen egy együtt érző hozzáállás, és láttam, hogy ő igazán őszinte volt. Tudok nem írd le azt. Mondjuk azt, hogy neki róla volt egy különleges izzása éppen! Egy napon egy kicsi zsebet ajánlott fel nekem New Testament melyik tartalmazta a Psalmsot. Arra ösztönzött engem, hogy olvassak ebből több adagot, különösen a Psalmsot. Néhány éjszaka kukucskálnék a bibliába csak átvizsgálni azt. Azelőtt soha nem olvastam a bibliát. Elkezdtem időt felolvasni a Psalmsnak az elsőért az életemben, és azt mondtam magamnak, az istenemnek,, hogy ezek a legszebb szavak közül néhány, amit valaha olvastam. Elkezdtem sírni kedvel soha azelőtt. Kirekesztettem a fényemet, lent a sötétségben levő térdeimre értem, és elkezdtem kiönteni a szívemet a Lordnak. Ez mind új volt nekem. A bánat és mély bűntudat érzései törtek elő belül. Felkértem Izrael istenét és beszéltem vele ha ő volt jog a velem rendelkező cellában. Ráadásul nem tudtam, hogy isten hallgatott-e. Nekem éppen imádkoznom kellett. És hallotta az imámat.

A rendőrség és a hírmédiák The Sonnak neveztek engem Sam, de isten nekem adott egy új nevet, Hope fia, mert most az életem reményről szól.

David Berkowitz bizarr története ma folytatódik. Az egyetlen idő meg fogja jövendölni ennek a rejtélynek a végét.

Bizarr lábjegyzetek

Van néhány további furcsa mellékes feljegyzés, amit hozzá tudunk adni a Sam történet Sonjához, mintha a dolgok tudnának kapni bármennyit bizarrabb...

A démon kapcsolat

Az a démoni megszállottság, amiről David gyakran beszélt, néhánnyal végződött összeesküvés betűelméletek. David azt állította, hogy érintett egy Satanic kultuszban, egy igény azt még meg kell erősíteni. Maga David adta ennek az ellentétes számláit és egykor az idő megmondott FBI ügynök Robert Ressler az felidézte az egész történetet azért hogy lopjon el egy elmezavarkérelmet, (melyik nem dolgozott). Egy kultusz belekeveredésének a lehetősége izgatott néhányat. A szóbeszédek bővelkednek az az ölő rohamot nem kezdeményezték egy egyedülálló ember által, de meglehetősen egy emberekből álló csoport által egy kevés ismeretlen rítus részeként. A gyanúsított változó leírásai tűnnek úgy, hogy támogatják ezt az elméletet.

Végül, Sam Carr (a szomszéd az ugató kutyával) maga támogatta ezt az elméletet. Sam egy fiú heatieseknek*() hívta John 'W-OT Carr (említett egyben Berkowitz a démonok közül az egyikként levél mesterek) ki követett el öngyilkosságot az 70 vége. A szám 666 faragták John kezén és John élettelen teste mellett, amit vérben firkáltak, voltak a levelek S.S.N.Y.C., egy olyan betűszó, amit Sam Sonnak tulajdonított, Sam, New York City.

Problémák pénzzel?

Itt Altered Dimensionsnél eléggé gyakran bizarr kommunikációkat kapunk meg. 2005. február 20-án, Lawrence Klausnernek, az egy éves szerzőnek, az ügyvédei az sok Son Sam foglal, kapcsolatba lépett Altered Dimensionszel és kérte David leveleinek annyira minden teljes másolatát váltsanak le erről a cikkről. Ez látszik, mintha Lawrence kiszámolta volna egy David Berkowitzszel kötött megállapodás valami fajtáját - egy megállapodás az megengedi Lawrence-nek, hogy hasznot húzzon a Davidtől érkezett levelekből el. Lawrence-szel birtokolni a jogokat Berkowitz egészéhez levél, még olyan leveleket, is, amik nyilvános újságokban jelentek meg, nem oszthatnak meg olvasókkal már. Másik mint profitindítékokért nem igazán persze vagyunk azok, hogy ezeknek a leveleknek a tartalma miért miközben elnyomják. Eleget tettünk, eltávolítottuk a levelek unalmas vagy jelentéktelen részeit, és magyarázatokat és összefoglalást tartalmaztunk helyette. A furcsaság folytatódik.


Jamie-ből: ott voltam 1977. január 29-ének az és azt hiszi, hogy láttam Sont Sam azelőtt a Continental filmszínház által megölte a párt.

Egy dzsointot szívtunk az autóban és parkoltak a felüljáró alatt, gondolkodom, Continental Avenue. Arra vártunk, hogy mehessünk lát egy filmet a Continentalnál vagy talán az Austin színház. A barátnőmmel ültem az autómban és hátul voltak a barátaim és a barátnői.

Egyébként nem emlékszem a pontos időre de ez volt de ez nyilvánvalóan igazságos volt, mielőtt a film kezdődött. Néztünk az utcán keresztül és láttuk ezt a furcsa fickót bulgy szemek, amik bámulnak minket. Állandóan bámult. Emlékszem erre kedvel tegnap volt. Nézett kedvel bármelyik percig el akart tűnni az autóból és felkavar minket. Megállapítottam, hogy ez valami dió volt, ami lopni akarta a Sony 8 pályajátékosomat.

Úgyhogy egyébként mi bent voltunk, az autó és én észrevettük, hogy éppen bámul minket. Mondtam mindegyiküknek az autóban ki ez a diómunka, ami éppen így bámul minket? Mindegyikük nézett és igazán furcsának tűnik, mondta Yea.

Tehát éppen állandóan dohányoztunk de állandóan rá néztem és nem adta fel. Majdnem eltűntem az autóból és keresztülsétáltam az utcán hogy kérdezzek, mi az a pokol, amit megnézett. Akkor mi mind kiszabadultunk hogy a sarkon túl a filmbe menjünk, és vettem a 8 sávos játékosomat ez pálya és a szalagok közül mindegyikkel a törzsbe teszi azt, mert azt gondoltam, hogy lopni fog valamit. Én egy 74 Monte Carlo, Nizza autó akkor hátrál. Állandóan nézett és állandóan a filmhez sétáltunk, de senki nem fizetett neki sok figyelmet engem kivéve.

Úgyhogy a filmbe mentünk azután ez 12:00-kor véget ért AM emelés. Senki nem tudta, hogy 12:00-kor mutatni fognak egy meglepetésfilmhangversenyt AM, nem mi, nem még Son is Sam - azt nem hirdették. De megmutatták egy Janice Joplin hangversenyfilmnek, hogy melyiket késztettük arra, hogy marad valamennyire de nem kedveltük azt és távoztunk de. 12:15-kor So, a véleményem, az, hogy SOS-nek voltak mi már csákányozott kint. A 2 barnával és mindennel a Gloryjában volt. Neki azt kellett gondolnia, hogy a film végződés és 12:00 volt éppen kedvel én, de, ő követelmény kiborított mikor nem jöttünk ki, mert a legtöbb ember távozott. Annyira amikor nem látott minket, neki rendbe kellett jönnie Christine Freundon.

Úgyhogy 12:15-kor jártunk AM, akit elindítottak miközben az aluljáró által a sarkon túl sétált az autó irányába. Ha tudtad azt a területet, az autóm az utca egy oldalán volt és az az autó, amit ütöttek, egyenesen az ebből való utcán keresztül volt. Ez úgy nézett ki, mint ő kijött a Beef Stake Charliesből az akkor ott volt. Az egész terület le volt zárva és azt mondtam annak a rendőrségnek, aki nekem ott volt annyira odaérjen az autómhoz, hogy nekik át kellett engedniük engem. Megkérdeztük a rendőrséget, hogy mi történt és azt mondták, hogy egy lányt lelőttek a fejben a kocsiablakon keresztül. Ez egyenesen az autómból való utcán keresztül volt, mondtam. Ez szörnyű volt miközben látta a kocsiablakot, amit eloltottak.

A rendőrség azt mondta, hogy ez 5 perccel ezelőtt történt és gondoltuk Wow-t, elképzel ha ez volt mi. Ekkor soha nem hallottunk Sonról Sam és ez nem világosodtak meg nekünk az az ember, aki bámul minket, ő volt. Tudom, talán én fiatal és hülye voltam, de mind egy fűrész voltam volt a szemei és nem emlékezett az autóra egyáltalán.

Úgyhogy amikor őt megfogták, tudtam ez ő volt, mert soha nem felejtettem el azokat a kidudorodó szemeket. Most megvalósítom azt mi lehet jött percek megölni ő. De minden alkalommal említettem azt a barátnőmnek, maradt nevetett rajtam, de tudtam azt, ha nem maradtunk az extra 15 percben azért a másik filmért, ő szintén halott lett volna.

A hónapok előrehaladott és SOS, amit elindítottak a tombolásán, amit elkezdtem gondolni magamnak, és szintén mondtak a barátnőmhöz és a másokra, azt gondolod, hogy az a fickó SOS volt? Nevettek nálam minden alkalommal mondtam azt, mondás, nem, ne legyél ostoba, az nem volt ő...