Henry Lee Lucas


Henry Lee a Lucas & Ottis Toole (6-200+) az csapatot a pokolból címkéz meg: a szadista király és az Generalissimo fájdalom. A számok maguk nevében beszélnek. Gyerekként Henry volt a Future Serial Killer Club posztergyereke. Az alkoholos apja, egy tehervonattal való lehetőségtalálkozás miatt hívta No Legset, megölte magát miután ismételten megalázta a sértő felesége. Mikor kicsi Henry szeletelt egy szemet, amíg miközben a testvérével játszott egy késsel, a bootlegging, prostituáltanyja, -- Viola Lucas --, elhagyta a bevágott gömbjét őrizetlen napokon keresztül ez végül elhervadt és el kellett távolítania egy doktornak. Amint az anyu egy darab fával annyira szigorúan verte őt az feküdt egy félöntudatos államban, mivel három nap Viola barátja előtt úgy dönt, hogy egy helyi kórházba viszi őt. Máskor kegyetlenül úgy döntött, hogy iskolába küldi Hanket egy ruhában és a haja göndörödött.

Évekkel később egy részeg tivornyában Henry beragasztott egy kést az anyja hátába és hozzáfogott, hogy megerőszakolja a halott holttestét. Később kedvelj sok másik alkalmon, ő recanted*() az övé inscestuous*() necrophilia. tette 40-et kapott évek matricide-ért*, de volt kint 10 után. Szabad megint Henry elindította a csillagpályafutását a nemzet leghírhedtebb véletlen gyilkosaként.

1976-ban egy lehetőség után, ami találkozik egy Jacksonville népkonyhában, csatlakozott egy részidős transzvesztitához és mélyen pszichózisos késéshez, Ottis Toole, végrehajtani több gyilkos kalandot. Ottisnak volt egy emberi hús iránti érzéke és vacsorára az áldozatai közül sok volt. Henry nem mindazonáltal volt egy kannibál mert, nem kedvelte az Ottis barbecue-szósz ízét, mondta. Ő volt többet egy szadista és egy nekrofil, jobban szerető szex megcsonkított testekkel és élő vagy halott állatokkal.


A teljes gyilkos pár, szerettek felvenni autóstopposokat hogy vérért elégítsék ki a vágyukat. Néha, amikor nem akartak keresztülmenni annak a maceráján, hogy öljenek és megszabaduljanak a zsákmányuktól, éppen elgázolnák az alkalmi autóstoppost és folytatódnának a vidám útjukon. Ezek a halálos rózsás törpepapagájok Ottis unokahúg, Becky Powell után, választottak szét utakat, összeköltöztek hét éves Henryvel. A szerencsétlen lánykát tizenötnek a koránál, amit feldaraboltak, párnahuzatokban tömtek meg és szétszórtak egy mezőn, találták.

A letartóztatása után a Lucák beutazták az országot sztárgyilkosként, aki helyi rendőrségekért fedi fel a kézimunkája bizonyítékát. 1985-ben, Dallas Times-Herald újságíró, Hugh Aynesworth, követelte az uralkodásukat a terror egy beugratás volt és az volt, hogy a túlbuzgó detektívek a bűneik sok részletét etették meg a leendő gyilkosokkal. Henry és Ottis bevallottak több mint 600 gyilkosságot 26 államban. Henry ráadásul azt állította, hogy szívességként viszi a mérget Guyanába a jó barátjának, Jim Jonesnak.

Sok nyomozó véli azt Lucas -- még mindig egyötöd-fok huligán, amiért -- felelős volt, csak néhány gyilkosság és az igazi bűnözők voltak azok a tisztviselők, akik megoldatlan ügyekkel és kényszerített vallomásokkal kapcsolatos információt etettek meg vele. Robert Ressler sorozatgyilkos-szakértő azt hiszi, hogy lehet, hogy Henry felelős kevésként öt gyilkosságként. Az igazság valószínűleg fekszik valahol középen.

Sok nyomozó meglepetésére egy Henry legkorábbi állítólagos áldozat, Virginia tanár, megtalálták élő és rúgó őt a gyilkosságával vádolták. Nem egy hogy tartsa vissza a legfelháborítóbb dicsekvéseit, azt állította, hogy gyilkosságokat Spanyolországban követ el és a japáni eventhough* ott nem bizonyíték, ami felveti, hogy valaha elhagyta az Egyesült Államokat.

A bűnök közül néhány a Satanic kultusztól érkező utasítások alatt volt elhivatott, Death keze volt, mondta. Bevallani több mint 300-at üt, Hank recanted*() ez csak mind az megint gyónni amikor born-agai. As lett, végrehajtást vár Death Row-n Texasban, Hank még mindig említ darabokat és több darab bizonyítékösszekapcsolást ő több 18 államban levő gyilkosságra.

Időközben hátrál Floridában Ottist paranoiás tudathasadásosként diagnosztizálták és a halálos ítéletét hatig felcserélték egymást követő élet termss. Börtönben Ottis bevallott és későbbi recanted*(), ami megöli 6 éves Adam Walshot, akié 1981 az eltűnés egy a Floridai Hollywood bevásárlóközponton kívül a teremtőként és Amerika a Fox televíziósorozat gazdája Most Wantedjeként elindította az apjának, John Walshnak, a TV karrierét és kitette egy országos hajtóvadászatra őt.

1996. szeptember 15-én Ottis meghalt a májkudarc egy börtönkórházában. Walsh, aki ismételten kritizálta a fia ügyének a rendőrségi kezelését, megkérdőjelezte, hogy a nyomozók miért nem próbálták meg a halálos ágyán vagy a kísérleten meginterjúvolni Toole-t egy másik vallomásért. Miközben Ottis halál után beszéltek börtönből, a Lucák azt mondták, hogy Toole megölte Adamet és később megmutatta neki a fiú maradványait egy sekély sírban. Erről beteg lettem. Mondtam kapjuk a poklot itt.

1998. március 31-én John Carter Texas State járásbíró a Henry Lee-re adott végrehajtásdátumként június 30-án lenyugodott. Bár a sok vallomása, őt halálra ítélték az 1979 egy női autóstopposnak a gyilkossága, akit Orange Socksként ismertek az egyetlen darab ruházatért, fennhagyta a testét. Sok alatt az övé detractions a Lucák azt állították, hogy tetőfedőként dolgozott Floridában, amikor az autóstoppost megölték. Végrehajtásdátumot nem jelöltek ki Lucák számára most. Neki annyira 1995 szeptemberében megadtak egy tartózkodást az övé a hamis vallomások igényeit vizsgálhatnák. A tartózkodást egy évvel később emelték.

1998. június 27-én George W. Bush kormányzó kímélte Henry életét amiatt, hogy elsöprő bizonyíték bebizonyította, hogy Henry nem volt Texasban, amikor Orange Socksot meggyilkolták. Bár a Lucák bevallották, hogy megölték őt, a munkarekordok és egy beváltott fizetés mutatták, hogy a gyilkosság idején Floridában volt. Bush kibocsátotta a felfüggesztést az állam ajánlásán feltételes szabadlábra helyezéstanács. Csak tudom köszönni nekik azt, hogy elhiszik az igazságot és beleik vannak, elegen mondta kiállni amellett, hogy minek van igaza, Luca, siralomházból.

Henry Lee Lucas kétségtelenül vétkes olyan másik megvetendő bűnökben, amikre őt ítélték, költsd a börtönben való élete többi részét, mondta Brownsville-ban az U.S.-Mexikó határállamkormányzók egy konferenciájáért Bush. Mindazonáltal azt hiszem, hogy elég kétség efelől a különös bűn felől van az Texas államának nem kellene kirónia a végső büntetését azáltal, hogy végrehajtja őt.