Carl Panzram


Álnevek: Jefferson Baldwin, Jeffrey Rhodes, John király, John O'Leary.

Az életemben meggyilkoltam 21 emberi lényt, több ezer betörést követtem el, rablások, lopások, gyújtogatások és végül, de nem utolsósorban szodómiát követtem el több mint 100 férfiemberi lényen. Ezek közül a dolgok közül mindegyikért nem a legkevésbé sem sajnálom.

Leültem hogy egy kicsit gondoljam át a dolgokat. Amíg én ott levő ülés voltam, tizenegyről voltam kisgyerek vagy tizenkét éves voltam jött miközben csavargott. Valamit keresett. Szintén megtalálta azt. Körülbelül egynegyed mérföldre innen elvittem őt egy kavicsgödörbe. Ott hagytam őt, de először szodómiát követtem el rajta azután megöltem őt. Az agyai kijöttek a füleiből, amikor elhagytam őt, és ő végrendelet soha lenni bármennyi halottabb.


Írt egy 20,000 szavas könyvet/vallomás.


Idővonal

28 Jun 1891 Carl Panzram született, Minnesota.
1903 Üzent hogy újuljon meg, iskola Minnesota State Training Schoolnál, pirosnál, Wing, Minnesota.
1911 Egy indiai társsal, megtámad egy embert és ellop tőle 35 dollárt. Későbbi mondja, alakítottam azt, ahogy nekem volt olyan jó esélyem arra, elkövetnék egy kicsi szodómiát rajta... még mindig ott van, hacsak nem az ölyvek és coyotesok*() befejezték az utolsót ő régen.
1922 Mikor kérdezett Washingtonban, DC City Jail, miért ölj meg egy gyereket: utálom a kibaszott emberiség egészét. Örömemet lelem abban, hogy embereket gyilkol meg.
1923. augusztus 9-e Sodomizes és megöl egy fiatal fiút, aki koldult. A gyilkosságai közül mindegyik, ez Panzram kedvence. A fiú testét két nappal később felfedezik, és soha nem azonosítják.
1928. október 6-a Bevallja az 1923. augusztus 9-i gyilkosságot: Ha van bármi, amit több, amit ismerni akarsz erről az ügyről, hogy tudok, elmond neked, én végrendelet... különböző helyekben öltem meg sok embert és a tények közül néhány elmenekül a memóriám elől.
1923. augusztus 26-a Letartóztatott John O'Learyként törő és belépő a Larchmont Train Station.
Jul 1928 Dannemora börtönből rakodott ki.
26 Jul 1928 Strangles Alexander Uszacke Philadelphiában.
1928. szeptember 2-a Letartóztatták.
1928. november 12-e A tárgyalás kezdődik. 25 évig ítélték.
1929. február 1-je Megérkezik Leavenworthbe.
1929. március 26-a Írott kérés: akarom azt a munkát, mert teszek egy hosszú időt és én egy öreg kurbli vagyok és én vagyok akar lenni magam által. Én vagyok egy nyomorék és az a munka, ami nekem most van, nem kedvelek, a státusz a törött bokáimon zaklat engem. Én am nagyon igazán, Carl Panzram # 31614.
20 Jun 1929 Amíg Leavenworthben Panzram megöli Robert Warnke (ki nem rab, és Panzram felügyelője), dobogás ő egy nagy vasbárral rendelkező halálba. Miután az őrök megérkeznek, nyugodtan visszatér a cellájába.
1930. április 14-e A tárgyalás kezdődik Warnke gyilkosságáért.
1930. szeptember 5-e De. 6:30-kor lógott. Utolsó szavak: Sietség te, Hoosier hosszadban fattyú. Tudtam akasztani egy tucat embert, amíg hülyéskedsz.